snygg tjej och ful tjej

Är snygga tjejer fascister och fula fetton feminister?
Är det verkligen så?

Faktum är att de konservativa i USA faktiskt ÄR vackrare än liberalerna. Ja om man ska tro studierna ”Effects of physical attractiveness on political beliefs” [1] från 2017 och Journal of Public Economics [2] från 2017.

Snygga, vackra politiker vinner fler röster. I Sverige har vi en snygging som politiker som heter Ebba Busch. Studierna visar att politiker till höger om mitten ser vackrare ut i Europa, USA och Australien. Folk är mer benägna att rösta fram personer som är snygga om de inte vet så mycket om kandidaten. Det är med andra ord väldigt vanligt att rösta på en snygg kandidat när det är låginformationsval.

Men vad gör en feminist så ful då?

Feminism förvandlar normala kvinnor till objektivt fula och frånstötande [3]. Jag pratar främst om den 3:e vågens feminister [4]. Suffragetterna är den första vågen av feminism och det är viktigt att du särskiljer på olika "versioner" av feminism.

feminismens olika stadium

Tredje vågens feminister

Tredje vågen feminism är en upplysning / uppgradering av den andra vågens rörelsen som började i USA i början av 1990-talet och fortsatte tills uppkomsten av den fjärde vågen under 2010-talet.

Tredje vågens feminister omfamnar individualism och mångfald och försökte omdefiniera vad det innebar att vara feminist. Den tredje vågen såg framväxten av nya feministiska strömmar och teorier, såsom Intersektionalitet, köns positivitet, vegetarisk ekofeminism, transfeminism och postmodern feminism.

Uttrycket intersektionalitet – är ett uttryck för att beskriva tanken att kvinnor upplever "förtryckslag" orsakade till exempel av kön, ras och klass som introducerades 1989. Det var under den tredje vågen som konceptet feminism blomstrade. i.o.m Internets framsteg på 1990 talet globalt.

Mitt personliga tycke om 3:e vågens feminism

Som med alla doktriner och teorier är de mesta dömt att misslyckats om det inte finns en bred acceptans/förankring bland befolkningen. Både hos män och kvinnor.

Att ”sälja in” feminismen genom att göra sig medvetet objektivt fula är att gå ett steg tillbaka. Naturen och evolutionen kan man inte gå emot. Evolutionen har ALLTID rätt. Titta i naturen. Hela evolutionen är uppbyggd på anpassning till miljön. De som misslyckas att anpassa sig, är på förhand dömda att gå under. Det behövs ingen Einstein för att förstå det.

Visst har feminismen fått en extrem bred och massiv exponering av media. Högskolor och universitet försöker bidra så gott de kan, och på ett tidigt stadium hjärntvätta våra ungdomar. De mesta om 3:e och 4:e vågens feminism har avslöjats och ”luftats” av psykologer. Den mest kända av dessa psykologer heter Jordan Peterson [5] som har miljoner Youtube visningar varje vecka. De är inte ovanligt att man etiketterar från feminismens håll JP att vara höger extrem. Det verkar vara en vanlig missuppfattning bland oupplysta att tro att allt till höger om mitten är högerextremism och konservatism.

Varför har feminister en sjuklig fetisch på att jämställa kvinnor och män?

Varför inte istället gilla läget att alla är olika individer och är unika precis som de är? Varför har feministerna ställt de två olika könen mot varandra? Det irrationella antagandet om att män och kvinnor är lika är bara ett uttryck för feministernas förvirring och hormonellt obalans. Män och kvinnor är inte lika [6]. Män är fysiskt starkare medan kvinnor är mer känslomässiga. Kvinnor har en medfödd tendens att vårda. Männen tar mer risker än kvinnorna. Vi prioriterar olika och bearbetar ilska på olika sätt. kvinnor gråter fyra gånger mer än män.

-Vi är olika, deal with it!

vad är sexigt hos en feminist?

Feminismens absurditeter ”Fetma”

Det är viktigt att komma ihåg att fetma kan vara ofrivillig. Personer kan pga. av mediciner, sämre ämnesomsättning eller traumatiska livssituationer bli överviktiga. Människor föds med olika ögonfärger, olika längder på kroppen så föds vi med olika möjligheter att omsätta föda. Vissa personer kan äta en brödlimpa på kvällen innan läggdags och svettas ut kalorierna på natten. De lägger inte på sig ett gram. De är personer som har oerhört bra förbränningsmotor i kroppen (Hög ämnesomsättning). På andra sidan har vi personer med extremt dålig ämnesomsättning. Man föds helt enkelt med ett visst grundläggande ämnesomsättning, som man kan träna upp till en viss nivå genom att äta fler gånger under dagen men i mindre portioner. Personer med låg ämnesomsättning måste ha koll på vad, hur mycket och när de äter.

Tack vare feminismen har fetma rörelsen (Fat feminism) [7] tagit ett stadigt tag i samhället. Att berätta för någon att de är vackra även om de är överviktiga, är inte bara en farlig idé, utan också främjar och upprätthålla dålig hälsa. Att vara överviktig har flera konsekvenser för hälsan. Hjärtsjukdomar, diabetes, stroke, cancer och många fler allvarliga sjukdomar har kunnat kopplas till fetma.

På vilket sätt bidrar fett till jämlikhetsarbete i samhället?

Om Patriarkala systemet

Organiserad religion är ett patriarkal system. Alla religioner har en man som är ”fader”. D.v.s. Uppbyggd på ett hierarktiskt samhällssystem där männen har den primära makten. Ett slags ledarfigur. Detta system med manliga härskare har de facto byggt våra nationer idag oavsett vad vi tycker om systemet. Vi kan inte bortse från det faktum. Det finns inte en kvinna som galjonsfigur. Eftersom organiserade religioner var de första "statsskicken" som organiserade folk, byggdes samhällen kring dessa värderingar, lagar och normer.

 • Kristendomen (27 AC) Jesus
 • Islam (610 AC) Muhammed
 • Hinduism (1500 BC) Manliga präster inom en kast
 • Buddhism (600 BC) Siddhartha Gautama - (Bhuddha)
 • Sikhism (1500 AD) Guru Nanak - präster inom en kast
 • Judaism (1300 BC) Abraham
 • Baha’i Faith (1900 AC) Baha’ullah
 • Confucianism (600 BC) -Confucianism med referenser till en man
 • Jainism (600 BC) Mahavira
 • Shinto (300 BC) Manliga präster

Vem/Vilka tjänar på feminismen?

Enkelt förklarat: Bankerna. Låt mig redogöra varför jag tycker det, och låt detta sjunka in.

När industrialisering infördes gällde ett ideal att mannen skulle vara familjeförsörjare och kvinnan sköta hem och barn. Snart räcke inte mannens pengar till att betala av huset och räkningarna till bankerna. Om man lät kvinnorna jobba så kunde man få fler i samma hushåll skuldsättas. Preventivmedlen gav kvinnan möjlighet att gå ut i förvärvslivet eftersom man inte hade barn. Om det är en till som jobbar så kan man öka skuldsättningen i hushållet. Innan preventivmedel uppfanns arbetade oftast män medan kvinnor tog hand om barnen och hushållet. Löneökning avstannade men skuldsättningen fortsatte. Företag öppnade produktionsanläggningar utomlands (teknik utvecklades för kommunikation, transporter, med bankernas medgivande. Puff...så uppfann man / marknadsförde preventivmedel och gav kvinnan fri aborträtt. Nu ska hon också arbeta för att öka skuldsättningen.

Man kan inte lura en kvinna hur som helst. Bankerna visste detta. Vi måste ge kvinnorna motiv för att hon ska ta del i skuldsättningen, men vi måste göra detta långsamt och genom avledningar. Vi måste få kvinnan att tro att det här är hennes val. Hennes kropp. Det är hon som bestämmer. Föga anade kvinnorna att frihetsvurmen hade en baksida. Bankerna hade redan räknat ut det. Med hårt arbetande kvinnorna som även tog hand om hushållet och barnen, blir belastningen på kvinnan överväldigande. Det är nu som kvinnorna börjar organisera sig och kräver jämställdhet i hushållet, i jobbet, skolor etc... Skilsmässorna går upp. 70 % av skilsmässorna initierade av kvinnorna. Många blev ensamstående. Ännu bättre för banker. Då får man ju fler hushåll som kan skuldsätta sig. Kvinnorna och männen kan gifta om sig och generera ännu fler skuldsättningar.

Stycket ovan får i alla mig att fundera över om feminism är en strategisk konsekvens av bankernas framtidsplaner i att öka skuldsättningen hos befolkningen eller om allt är bara en simpel slump?

Andel skilsmässor i % i världen statistik

Andel skilsmässor i världen i %. Klicka på bilden för att se större och tydligare bild


Källor:

 1. https://bioone.org/journals/politics-and-the-life-sciences/volume-36/issue-2/pls.2017.18/Effects-of-physical-attractiveness-on-political-beliefs/10.1017/pls.2017.18.short?tab=ArticleLink
 2. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0047272716302201
 3. https://www.ebaumsworld.com/pictures/37-women-before-and-after-third-wave-feminism/85648010/
 4. https://en.wikipedia.org/wiki/Third-wave_feminism
 5. https://www.youtube.com/watch?v=yZYQpge1W5s
 6. https://bravetheworld.com/2016/08/09/50-real-differences-men-women/
 7. https://en.wikipedia.org/wiki/Fat_feminism