Hemsidor / Webbdesign / sajter sedan slutet av 90 talet

Tips och råd för marknadsföring av din hemsida onlineExtra Städ hemsida

2021, Extra Städ städfirma

Presentera företagsuppgifter och verksamhet och priser. Första versionen kom ut 2010. Nu var det dags att mobilanpassa, korrektur läsa, Https:a och seo anpassa. Kravet var att inget fick ändras, inte ens loggan. Optimerad till max. Men fin blev den ändå till slut. Väldigt speciell sida som skiljer sig åt alla dessa wordpress kloner.


starcraft.se hemsida

2021, StarCraft

Starcraft Fan sida. Har hängt med sedan 1999. Syfte: Nostalgi och tillbakablickar på den gamla backstabbare klanen.


Pomeline hemsida

2020, Pomeline Skönhetssalong

Göteborgs första och enligt mig den bästa hudvårdssalong som gör bland annat brasiliansk vaxning. Laurence är diplomerad i de flesta grenar inom hudvård och är utbildad sjuksköterska. Varje år tar hudvårdssalongen hand om 1000 tals kunder och hjälper kvinnor som män att finna harmoni och inre och yttre skönhet. Har du inte varit i himmelriket ännu? Besök den lilla hudvårdssalongen och låt dig unna en frid av lycka och välbehag. Sidan är omgjord under årens lopp.


Fönster Fixaren hemsida

2019, Fönster Fixaren (Avställd)

En hemsida som jag skapat första gången 2010. Fönster, fönsterbyte och försäljning av fönster och altandörrar. En stor sajt med fler än 1000 sidor. Den sista versionen färdigställde jag 2019. Tre månader senare läggs företaget ner. Skit också. Den här sajten hade alla möjligheter.


www.datorproblem.org hemsida

2018, Datorproblem.org

Skapad: 2011, men rejält uppkittad 2014, 2016, 2018.
Datorsupport och datorproblem Datorsupport tjänster och datorservice med gratis nedladdning av program och nyttiga länkar och massvis med nyttiga tips. En sida som jag tycker är kul att bygga och restaurera p.g.a av mina speciella kunskaper både inom data, It och internet. All nödvändig SEO finns med fantastisk innehåll som lär ut och angagerar besökarna. Har du missat den? Gå och se den NU!


datorproblem.se hemsida

2018, Datorproblem.se

Köpte domänen när den blev ledig, och tryckte in lite innehåll i den sajten.


Prima fönster hemsida

2018, Prima Fönster

En hemsida som jag jobbat länge med att utveckla innehållsmässigt. Prima fönster är en hemsida som visar skillnader i de olika fönster designen med egen onlinebutik och tonvis med tips och nytta för alla fönster älskare. Delvis åkte denna sajt i Googles filter Oktober 2013 och har legat i karantän (Inte nu). 2018, blev den omgjord/nygjord från scratch och används nu professionellt för att sälja fönster och erbjuda fönsterbyte i Göteborg, Stockholm och Malmö.


Badproffs hemsida

2016, Badproffs (Avställd)

E-handels hemsida som sysslade med försäljning av importerade badrumsartiklar som t.e.x Badkar och blandare. Mycket bra SEO. Top Menyn fast positionerad oavsett scrollning. Utskrifts vänlig. Omgjord sedan 2011.


Clean team hemsida

2016, Clean team städfirma

Jobbade där en kort period. Optimerade hemsidan för seo samt innehållet för att den ska vara snabb och läsvärd. De har en ny variant nu. Ok, seo men herregud vilken seghet. Bilder över 1 MB. Google hatar ooptimerade bilder, de lär bli varsle om det för eller senare.


Mölnlycke städ hemsida

2015, Städfirma Mölnlycke Städ

Mölnlycke städ är en städfirma som har funnits sedan 2008. Deras gamla hemsida gjorde inte företaget rättvisa och de hade mycket stora problem med synbarheten på internet. Enda lösningen på problemet var att skapa en ny version som är mobilanpassad, enkel design, tydlig struktur med tydliga navigeringsknappar. Klassiskt upplägg i super modern SEO stark version. Inga ”flashiga” effekter här inte. Fokus har legat på innehåll och struktur med möjlighet för Mölnlycke städ att själva uppdatera hemsidan på ett enkelt sätt via Wordpress. Temat är anpassat och finns inte som mall att köpa. Jag är stolt över den och gärna pratar väl om sajter som håller måttet och är ytterst berikad på bra innehåll och upplägg. Mölnlycke städs nya hemsida kommer att garanterat konkurrera ut andra städ företag och ge företaget den placering hos olika söktjänster som de förtjänar.


Sikora hemsida

2014, Sikora Byggföretag i Göteborg

Sikra är en hemsida som presenterar ett byggföretag i Göteborg. Helt uppbyggd och speciellt anpassad via Wordpress CMS responsvie design. Fokus har varit på stilrent design, texter och varumärke uppbyggnad och trovärdighet mot beställaren som kan vara både privatperson och företag. Domänen har varit aktivt i mer än fem år och sidan har varit tidigare statisk och värdelös ur hur sidan hittas via söktjänster. Nu har Sikora.se en struktur som man kan bygga vidare på med mobilanpassad design och förutsättningar för hemsidan är mycket goda att bli synbar på söktjänsterna på konkurrerande sökord inom byggbranschen.


Kärlekstest hemsida

2014, Kärlekstest (Avställd)

Kärlekstest är en informativ sida som handlar om ett kärlekstest som är utvecklad under många år och 4500 människor har redan gjort testet. Det är folk som har relationsproblem som främst går in och gör detta stora och omfattande kärlekstestet. Det är utformat statistiskt med en feedback på 100 tals läsvärd nyttig information som hjälper ditt förhållande att utvecklas. Du svarar på cirka 300 frågor, och därefter görs en analys och resultat visas på hur du ska förbättra din relation. Själva innehållet drevs av Jonas Gårde.


toppreklam hemsida

2014, Toppreklam (Avställd)

Toppreklam är en sida som jag byggt för att lista några speciella unika reklamföretag som jag tycker förtjänar sin plats i rampljuset. Med andra ord reklamföretag som är utöver det vanliga.


Kommunism och Marxsism hemsida

2014, Kommunism och Marxsism (Avställd)

Fakta hemsida om kommunism och modern kommunism i Sverige. Intressant och lättläst. Syftet med hemsidan är att beskriva vänsterkommunisterna och deras ständiga motståndare Sverigedemokraterna och information om andra nyhetskällor som avpixlat.info.


Måleri Varberg hemsida

2014, Målerifirma i Varberg

En kompis hemsida. En målare som målar och snickrar i Varberg. Kul design med spännande inslag. Inget speciellt rent tekniskt men ren och fin kod. Dock har människan bytt till mäklarebranschen. Så det är en tidsfråga när jag kommer att avställa hemsidan.


köpa fönster hemsida

2014, Köpa fönster (Avställd)

En fönster sida (byggmaterial) som jag byggt där jag förklarar och ger lite tips på hur man bör göra för att kunna köpa fönster. Inget fancy, bara en långgggg sida. Ibland ska man inte krånglia till det


bygga altan hemsida

2014, Bygga altan (Avställd)

Bygga Altan är en hemsida där syftet är att kunna visa hur man bygger en altan från början. En enkel och innehållsrik hemsida. Twitter, Facebook samt Google+ är Sociala verktyg. Fick tag i domänen i början av 2014 och ville göra någonting med den.


digibild hemsida

2014, Digibild (Avställd)

Digibild var en hemsida som det främsta syftet är att kunna ladda upp bilder och filmklipp (Med sexuellt, något så där frånstötande och kul innehåll) som jag fått från kompisar. Det blev så mycket så jag tänkte att dela med mig helt enkelt online.


fönster system hemsida

2013, Fönster system (Avställd)

Fönster system är en hemsida som handlar om fönster och olika fönster system. För att ranka högt bland fönster ord behöver man flera olika sajter som handlar just om fönster. Och fönster system är inget undantag. Själva innehållet handlade om de fyra stora grupper inom fönster.


Salongsprodukter hemsida

2013, Salongsprodukter

Salongsprodukter är en sajt som skapades för att täcka upp kategori som handlar om skönhetssalonger och hårsalonger. Syftet med sajten är att lista olika salonger och olika varumärken / salongsprodukter som salonger erbjuder. Bra och ren SEO.


Stockholm fönster hemsida

2013, Stockholm fönster (Avställd)

En fönster sajt för kunder i Stockholm som vill köpa fönster eller byta fönster. Sajtens syfte är att ranka högt i Stockholm på rätt sökord som t.e.x. Fönster, träfönster och skjutdörrar. Dessa nyckelord är alltid mycket kostsamma att bli placerad på google, därav domänen. Katten i fönstret är ett prefekt val då katter är oemotståndliga och aldrig kan bli fel på första sidan.


Swe forum hemsda

2013, Swe forum (Avställd)

Swe Forum skapades för att bredda mina artiklar. Används i syfte för att öppna upp för disskusioner inom olika ämnen. Besökaren kan endast kommentera ej skapa nya trådar. Kommentarsfälten är kopplade till facebook. Twitter, Facebook samt Google + är några av Sociala verktyg. En kul sajt att bygga.


Svensk artikelkatalog hemsida

2013, Netbud (Avställd)

Svensk artikelkatalog där skribenter kan lägga in gratis artiklar och länka ut till sin hemsida. Hemsidan har hög PR i Söktjänster som Google. Detta brukar innebär att det finns mycket goda förutsättningar för att placera sin egen hemsida bättre i sökträffarna hos de olika söktjänsterna, inte enbart på Google. Hemsidan rekommenderas främst till aktiva inom SEO och webmasters men även för olika skribenter som vill sälja sina artiklar och erbjuda en bra och kraftfull plats att länka ifrån. Allt naturligtvis gratis.


Artikelkatalog hemsida

2013, Zaman (Avställd)

En Svensk artikelkatalog där skribenter kan lägga in sina artiklar och länka ut till sin hemsida. Hög ”Trust Flow” i Söktjänster som Google och bra utbyggd Pagerank. Detta innebär att det finns mycket goda förutsättningar för att placera sin egen hemsida bättre i sökträffarna hos de olika söktjänsterna, inte enbart på Google. Hemsidan rekommenderas främst till aktiva inom SEO och webmasters som förstår innebörden av sidans upplägg och struktur och vilken avgörande långsiktlig effekt den kan ge. Åkte ner i Googles filter okt. 2013 och ligger i karantän.


Foto produkter & fotoartiklar hemsida

2013, Fotoprodukter (Avställd)

Foto produkter är en sida för fotoartiklar och diverse relaterade artiklar till foto. Där kan man hitta bland annat nyttig konsumentinformation om fotoframkallning, fakta om NCS färgkod och fototillbehör som t.ex. fotoramar och lite längre fram info om digitalbilder.


pvc fönster och fönsterbyte hemsida

2012, Pvc Fönster (Avställd)

Portalen fungerar som en uppsamlingsplats för alla fönsterfirmor som säljer och byter fönster. Här kan konsument gå in för att få gratis Pvc fönster och fönsterbyte offert på pvc fönster och fönsterbyte. Fönsterfirmor registrerar sig för att konsumenten ska kunna hitta närmaste pvc fönsterfirma och på så sätt få bästa möjliga fönsterfirma inför ett köp av pvc fönster och fönsterbyte


boostlack hemsida

2012, BoostLack (Avställd)

Lackeringsfirma i Partille som lackerar det mesta som går att lackera till det resultat du önskar! Sparsamt skapad med Kontaktuppgifter, galleri, företagspresentation. Bra SEO.


Metodstäd hemsida

2012, Metodstäd (Avställd)

Städfirma som fixar städning, kontorsstädning i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka och Partille. Enkel hemsida med Kontaktuppgifter, referensbilder, företagspresentation. Ny logo. Har funnits sedan 2003.


Bygg Fixaren Hemsida

2012, Bygg Fixaren (Avställd)

Hemsidan har kontaktuppgifter, referensbilder. Sparsam SEO. Gjorde sidan åt en kompis som ville snabbt sätta upp en fungerande hemsida. Inget unikt att tillägga


Noll Till Hundra hemsida
Noll Till Hundra shop

2010, Noll Till Hundra

Modellagentur hemsida som erbjuder besökaren / modeller att tjäna pengar genom utlåning via modellagenturen till kunder inom reklam och media. Medelmåttig SEO p.g.a den höga bildsamlingen. Besökaren ombesörjer 100% inlägg av sina uppgifter och bilder som sedan hamnar i urvalsprocessen när en uppdragsgivare söker för tillsättning.


Bra Bygg AB hemsida

2010, Bra bygg AB Byggfirma (Avställd)

Företagsuppgifter, verksamhet och referenser. Sparsam SEO. Annorlunda design.


Mlm Store Hemsida

2009, Mlm Store (Avställd)

Försäljning av Leads till MLM kunder inom Agel. Måttlig SEO. Härifrån kom faktiskt ideér till mina framtida e-handel system. Mycket vinstgivande sida som fick läggas ner efter 6 månader i drift


Best Job hemsida

2009, Best Job (Avställd)

Uppsamlingssidan för leads inom MLM Agel. Måttlig SEO. Köpta ord och affiliator. En vinstmaskin-sida som också innehöll MLM kunder som administrerade sina sidor härifrån via ett medlemskap. Fick läggas ner efter 1 år i drift.


Elnordic Led belysning hemsida

2009, Elnordic (Avställd)

Försäljning av Led lampor och värmepumpar. Medelmåttig SEO. Kraft lagd på design och smink. Mycket flash. Egen digital katalog. Olika betalningssätt som Visa/Master Kort, Klarna faktura. Ehandelceritfierad. Boostad med affiliator. Marknadsfördes kraftigt. Var med i Prisjakt.


Onzza hemsida

2008, Onzza (Avställd)

E-handel kombinerad med uthyrning och auktion. Försäljning och auktioner samt uthyrning av värmepumpar, messagestolar, utemöbler och andra importerade produkter från Kina. Måttlig SEO. Kraft lagd på anpassning och tekniskt utveckling och design. Det var kul och Spännande sajt att utveckla. Sk. auktions biten.


Outlet 24 hemsida

2007, Outlet 24 (Avställd)

Försäljning av tillbehör inom hemelektronik. Ingen SEO. Min första E-handel med ramar. Varukorgen inte min. Varukorgen är köpt från dataforlaget. Betalningssätt som t.ex. Visa / Mastercard / Klarna Faktura. Sajten var ursnabb på alla funktioner och logistiska biten var i världsklass och topp rejtad. Sajtens tekniska plattform var dock bristfällig


Nedan, äldre sidor från tiden runt 1999, mycket nöje.

Caran VM data Hemsida Inka Bersjön Hemsida Auli Santoya Hemsida