En Glad Covid socialist familj!

Vad har alla dessa personer på bilden gemensamt? Läs vidare för att få svaret!

Covid-19, Klaus Schwab
The Great Reset och Industri 4.0

All statistik från etablissemanget om Covid-19 borde tas med en nypa salt [1] eftersom statistiken används i förevändning och hetsskrämselpropaganda från socialmedia, söktjänster på internet, media, pressen, regeringar och läkemedelsindustrin. Mänskligheten har aldrig tidigare varit utsatt för sådan omfattande global påverkningskampanj när det gäller Covid-19.

SIR statistik på personer i IVA över 50 år

Statistik från SIR (Svenska intensivvårdsregister) på alla personer på IVA som är över 50 år. Fråga dig varför media basunerar ut att IVA är fullbelagd. Sedan 2015 när personer har fått influensavacciner har IVA beläggning statistiskt MINSKAT och inte ökat. Vem ljuger för befolkningen och varför?

joseph goebbels propaganda minister under nazi tiden

Propagandaminister, Herr doktor, Joseph Goebbels [2] hade varit riktigt nöjd om han haft sådana verktyg till sitt förfogande när han ägnade sig åt hjärntvätten av den tyska befolkningen under 2:a världskriget.

Vaccinpass är fascism!

Vaccinpass för corona Är Fascism!
Punkt slut!!

1933 framtogs av Adolf Hitler genealogiskt (släktförhållanden) intyg som visade att ägaren av intyget var arier. Detta Intyg gav tillåtelse att kunna besöka museer, offentliga byggnader, biografer, studier och arbete. Dessutom utformades en ny lag den 7 april 1933 som hindrade näringsverksamhet i offentliga lokaler för att inte riskera att överföra allvarliga sjukdomar till den ariska befolkningen. Under Nürnbergrättegångarna var denna intyg och lagen om näringsförbud i offentliga lokaler en av anklagelserna mot ledarskapet i Nazityskland, för "diskriminering".

Vaccinationspass för utlandsresor

Etablissemanget önskar fr.o.m. 1 juli 2021 att alla som ska resa utomlands inom EU ska uppvisa ett vaccinintyg. Det talas dock inget om de grupper som redan diagnostiserats med Covid och blivit friska efteråt. Vården har ett register på personer som haft Corona. Dessa grupper har redan etablerat ett grundskydd för Corna virus och bör rimligtvis ha samma möjligheter att resa utomlands som de som vaccinerat sig. Men så är det inte. Detta är en av de starkaste anledningar till att jag misstänker att etablissemanget inte är uppriktiga med sitt syfte med vaccinering (Skapar ett register på lydiga och hjärntvättade samhällsmedborgare?). På vilket sätt är kroppens fantastiska möjlighet att bilda ett naturligt skydd sämre än ett vaccin? Ingen har kunnat svara på det.

joseph goebbels propaganda minister under nazi tiden

Socialmedias censur och mörkläggning

De stora socialmedia jättarna som Google, Twitter, Facebook gör så gott de kan för att censurera alternativa läkemedel och råd för hur man kan motverka, skydda sig, lindra verkningsgraden av Covid-19. Om du ser den här sidan på Google så är det ett under, då indexering av sådana kritiska texter är totalförbjudet att visa officiellt för allmänheten. Oavsett de fascistiska försöken från Teknikgiganterna som Twitter, Google, Youtube, Facebook att kväsa, mörklägga och karaktärsmörda kritiker till Covid-19 vacciner så ägnar miljonertals människor sin vardag åt att exponera händelseförloppen bakom kulisserna i Covid-19 ämnet. Det är läkare, professorer, journalister (Per Shapiro [3]), vetenskapsmän, jurister (Reiner Fuellmich [4]) som du aldrig kommer att höra om. Dessa personer existerar, de finns och de håller inte med etablissemanget. Då ska de tillintetgöras. Dessa personer misskrediteras, vinklas, ljugs om. Det påminner väldigt mycket om Bokbål i Nazityskland [5].

Facebook oberoende COVID-19 Factcheck.org finansieras av vaccinlobbyister.
Webbplatsen är en Facebook-partner vars artiklar används för att censurera kritiska röster på den sociala medieplattformen. Factcheck.org del -finansieras av Johnson & Johnson som är ett amerikanskt multinationellt läkemedels- och medicinteknik-bolag.
https://archive.vn/kOvJv

Senaste visselblåsaren som sparkas av Facebook heter Morgan Kahmann, som jobbat som datacenter tekniker. Han läckte ett flertal dokument om hur Facebook aktivt sjösätter automatiska verktyg som censurerar eller underminerar negativa kommentarer om Covid-19 vaccin. Syfte med Facebook censurering är att smörja de största läkemedelsbolagen att tjäna pengar på vaccineringen.
Du kan läsa och se mer om Morgan Kahmann här som intervjuas av Project Veritas.

Läs här om Project Veritas avslöjande om Facebook aktivt censur av kritik av Covid-19 vaccin

Jag har arbetat med internet och söktjänsterna från mitten på 90 talet. Jag har noga följt utvecklingen och vad som sker där ute. Jag kan intyga att jag aldrig tidigare varit med om så omfattande hjärntvätt av etablissemanget på globalskala som nu. Det är rena rama Stalin-Goebbels fasoner som tar form. Det är farligt för mänsklighetens fortlevnad. Jag är helt övertygad om att om 10–15 år kommer vi att se tillbaka på det här som vi gör med herr doktor Goebbels. En pinsam påminnelse hur vi människor låter oss påverkas av världens största officiella aktörer med ekonomiska globala intressen som främsta drivkraft.

Är verkligen Big Pharma en konspirationsteori?

Big Pharma och covid-19

Används Covid-19 som incitament för en globalistisk agenda?

Klaus Schwab är förespråkare och grundaren till ”The Great Reset” [6] som kort och gott innebär att de anslutna företag ”samarbetar globalt” för att hantera de direkta konsekvenserna av olika ”kriser”. En av medlemmarna är Soros Fund Management [7]. World Economic Forum (WEF) som är mest känd för den årliga konferens i Davos i Schweiz som samlar alla av världens mäktigaste beslutsfattare inom politik och näringsliv [8]. Finansieringen av stiftelsens sker genom höga medlemsavgifter av medlemmar av de största företagen i världen.

Vissa menar på att The Great Reset eller fjärde industriella revolutionen (Industri 4.0) [9] är en elitisk samhällsordning där individen inte äger något utan är direkt eller indirekt beroende av statligt stöd. Ingen lön utbetalas, som det är idag utan alla har samma lön från staten. Ekonomier (Multinationella banker och företagen de största naturligtvis) kontrollerar staten som kontrollerar dig. En elitisk form av kommunism. Dessa ”oligarker” äger 99 % av produktionen, tjänsterna. Du ska inte äga något. Covid-19 används i detta sammanhang som en ”enande kraft” för att ”lösa pandemin”. Det låter ju underbart, va? Ska vi acceptera att de rikaste ska bestämma hur våra liv ska formas i framtiden?

företagskonkurser

Företagskonkurser

Covid-19 har faktiskt bidragit till att konkurser har ökat bland små och medelstora företag. Det blir ett behovsöverskott inom ett visst segment på tjänster eller produkter som större företag som fortfarande finns kvar kan ta över. Tills den också går i konkurs. Kvar är multinationella giganter. Kedjan är sluten och kapitalet har flyttats färdigt till de allra största.

Finns många parenteser mellan klimatsekten och de religiösa förutsägelserna

När Vem Förutsägelser
+100 miljoner år Stephen A. Nelson En asteroid 10–15 km i diameter, kommer att träffa jorden.
+1 miljon år The Geological Society 3200 km kubikmagma kommer att täcka jorden pga. vulkanutbrott.
300,000 år Peter Tuthill Stjärnan Wr 104 kommer att explodera och sända ut livsfarlig gammastrålning mot jorden
2280 Rashad Khalifa En biokemist har hittat i koranen att jorden går under.
2239 Talmud, Orthodox Judaism Messias kommer på besök och kommer att ödelägga jorden på mindre än 1000 år
2129 Said Nursî Sunnimuslimsk teolog hävdar och förutsäger jordens undergång enligt den islamiska kalendern.
2028 Kent Hovind En kristen fundamentalist hävdar jordens undergång med viss reservation.
2026 Messiah Foundation International Förutsäger att en asteroid ödelägger jorden
2021 F. Kenton Beshore En amerikans pastor hävdar att Jesus redan har ankommit men bör visa sig senast 2028
2020 Jeane Dixon En självutnämnd amerikansk fysiker och astrolog, Förutsäger Armageddon, men gjorde det också 1962.
2019 Ronald Weinland Sektledare som förutsäger jordens undergång 2011, 2012, 2013. 2019 skulle Jesus ha kommit. Han börjar tvivla på sig själv enligt honom själv.

UN Peter James global klimat varning 1989

Innan Covid-19 använde WEF Greta och hennes skrämselpropaganda som en enande kraft. Oavsett så hittar dessa globalister alltid på nya djävulskap som används som ett pådrivande slutmål att minska ner på antal människor på jorden, inskränka friheten och sönderbeskatta oss. Vad kommer härnäst som man kommer att basunera ut och skrämmas med? - Att Messias kommer?

Rädsla är något som har påverkat oss alla någon gång i livet, och för många fortsätter det att spela en avgörande roll. Vi fruktar många olika saker, från saker och idéer till och med människor som vi möter dagligen. Om du tillåter det kan en rädsla ta över ditt liv, inte bara mentalt utan också fysiskt.

Var inte så förbannat rädda

2000 - Millenniebuggen kommer att förinta oss
2001 - Mjältbrand kommer döda oss alla
2002 - West Nile-virusinfektion kommer att döda oss alla
2003 - Sars kommer att döda oss alla
2005 - fågelinfluensan kommer att döda oss alla
2006 - Ecoli Bakterier kommer att döda oss alla
2008 - Finanskrisen kommer att döda oss alla
2009 - Svininfluensan kommer döda oss alla
2012 - Enligt Mayakalendern ska vi alla vara döda nu
2013 - Nord Korea kommer att skapa 3:e Världskrig!
2014 - Ebola kommer att drabba oss alla!
2015 - IsIs kommer att döda oss!
2016 - Det myggburna Zika viruset kommer att döda oss alla
2020 - Corona Virus kommer att döda oss alla

Gretas ”sponsorer” & Staten har bråttom med att införa miljöskatter.

Det börjar bli riktigt bråttom. Snart kommer man inte kunna ta ut skatt på koldioxid eftersom de flesta bilar övergår till El. Så i det sammanhanget har Gretas uppdragsgivare (Staten) och hennes sponsorer som investerat i Gretas miljöhetspropaganda tjänat på det. Det är en bra affärsidé. Från 2015 fram till 2020 har staten ökat miljöskatten med 5 miljarder för hushållen. Men sänkt skatten för näringslivet. Är det så konstigt att näringslivet stödjer Gretas miljövurm?
Källa: SCB, 2020-10-06

Vad kommer att hända i framtiden med koldioxidskatten?

Den kommer att ersättas med milskatt för elbilar. Vi kommer inte undan skattetrycket. När statens apparat väl infört skatter är man nästan aldrig benägen att ta bort dessa i efterhand.

Här kan du läsa om PR-spinnet bakom Greta Thunberg

Här är en artikel från 2016 som WEF har publicerat men som WEF har tagit bort för att inte fler ska förstå vad de egentligen handlar om. Det är alltså inte på låtsas utan det finns krafter som vill människor riktigt illa. Ta bort din frihet totalt. Styra dig, övervaka dig och bestämma vad du får skriva, äga, tänka och göra. Eliten har en vision för oss, och den är rejält dystopisk. Den är i princip en kopia av romanen Brave New World. Det är sorgligt att så få bryr sig om sin och sina barns framtid, fast hela planen finns precis framför näsan. Jag antar att vi inte blir av med herr Goebbels villfarelser i närmaste framtiden.

https://archive.vn/pCS4K


Källor:

  1. https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/artiklar-1/2020/08/fixeringen-vid-antal-doda-med-covid-19-ar-vilseledande/
  2. https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/ministry-of-propaganda-and-public-enlightenment
  3. https://www.vaken.se/covid-19-och-oliktankarna/
  4. https://mailchi.mp/8b8a70b696a1/coronapandemin-ett-brott-mot-mnskligheten
  5. https://www.levandehistoria.se/fakta-om-forintelsen/judeforfoljelserna-under-1930-talet/bokbal-och-censur
  6. https://www.weforum.org/videos/the-great-reset-726dedeacb
  7. https://www.weforum.org/organizations/soros-fund-management-llc
  8. https://www.weforum.org/partners/#search
  9. https://sv.wikipedia.org/wiki/Industri_4.0