Kontakta mig


Arkiv

Intrum Justitia – Småföretagarens bästa vän för tryggare ekonomi!

Skaffa dig enklare, tryggare och bättre ekonomi med Intrum Justitia.

Som småföretagare är det varje dag en ren pina att få betalt i tid från sina kunder.
Kunder som glömmer, slarvar och bortprioriterar din faktura, just för att du är små företagare.
Att betalningar inte kommer i tid kan få allvarliga konsekvenser för din företagsekonomi. Personal som måste få sina löner i tid, leverantörs fakturor betalas i tid. Skatter betalas i tid. Men vad ska du göra om dina pengar inte kommer i tid från dina kunder? Det är då du kommer inse att Intrum Justitia är din bästa vän. Vi har haft Intrum Justitia i snart 2 år och sedan vi startade med Intrum Justitia har företags ekonomi och likviditet ökat märkbart väsentligt.

Intrum Justitia har funnits i mer än 85 år och sköter om inkasso åt företag, kreditupplysningar, fakturering, köp av fordringar och fakturaköp.
Inför varje försäljning ska man kontrollera att din kund har ekonomiska medel att kunna betala din faktura. Intrum Justitia kreditinformationstjänster gör det enklare för dig att besluta vem du ska sälja till och på vilka villkor. Du loggar helt enkelt in via din webbläsare och kontrollerar kunden där mot en jätte liten avgift. Verkligen värt vartenda öre. På så sätt garanterar du att få betalt av kunden. Är kunden försenad med betalningen så är det bara för dig att gå vidare och antigen skicka en påminnelse till kund eller anlitar den suveräna och lättanvända Intrum Justitia inkasso webbtjänst.
Det är sällan jag pratar gott om olika webbsystem uppbyggnader men Intrum Justitia’s webbsystem är exceptionell lättanvänd instrument för att stärka ditt företag!

På marknaden finns det en mångfald av sådana tjänster men ingen är så suverän i hela sin uppbyggnad, serviceanda, prisbild som Intrum Justitia är. Tänk själv. Om din kund får ett inkasso krav från Intrum Justitia, så kan jag lova dig att kunden agerar SERJÖST på kravet, och omedelbart betalar din faktura. Detta har att göra med att Intrum Justitia har funnits länge och har en inarbetad exceptionell trovärdighet i sitt varumärke. Detta är en av de starkaste anledningar varför Intrum Justitia ska bli din nya vän! Tro inget annat. Dessutom är Intrum Justitia personal mycket kunniga och för en tydlig dialog med dig som du förstår. Ingen juridisk rappakalja utan rak och tydlig kundvänlig kommunikation. Intrum Justitia är helt enkelt min bästa vän. Nu kan jag koncentrera mig på att skapa, producera och expandera.

eXTReMe Tracker