Kontakta mig


Rapportera Blocket Bedragare på denna sida eller hitta blocket bedragaren innan det är för sent!

rapportera blocket bedragare

Rapportera Blocket bedragaren om du blivit lurad på Blocket!

Har du råkat ut för en bedragare från Blocket? Rapportera bedragaren här! Det är viktigt att kontrollerar bedragarens riktighet då bedragaren kan bedra dig med en stulen identitet. Du får inte anmäla en bedragare som har stulen identitet. Så kontrollera bedragaren innan du lägger in bedragaren på sidan.
Du kan också hjälpa oss/dig genom att länka till denna sida från din blogg eller hemsida. Fält markerade med (*) är obligatoriska

Tack! Din registrering av bedragaren har lyckats!
Du är allas hjälte! Din insats är Guld värd för hela Sveriges blocket användare! Den här bedragaren kommer snart att upptäcka att han inte kommer att kunna bedra fler människor. Inte i Sverige i alla fall! Tusen tack! Och glöm inte att länka till denna hemsida. Ju fler som länkar desto fler kan hitta denna varningslista och undgå blocket bedragarna. Följ instruktioner nedan!

Bedragarens E-post adress (*)

Bedragarens Namn/Alias (*)

Bedragarens Telefonnummer

Bedragarens e-post konversation/text (*)
Har du hittat en bedragare på sidan? Vill du visa uppskattning. Skriv vad du tycker! Det är tack vore dig som sidan exsisterar och är helt gratis!
Jätte Viktigt!

Länka till denna sida från din blogg eller hemsida.
Använd följande Html kod. Om du gör det, hjälper du till att Varna andra! OBS! ändra inte på koden nedan för då kommer det inte att funka. Kopiera den precis som den är.
Klicka i rutan med vänster musknapp och välj kopiera med höger musknapp!

Sök efter bedragare

Du kan söka på e-postadress, namn, eller delar av bedragarens text.

Gör så här för att inte bli lurad på blocket!

Hur Bluffar blocket bedragaren?

Lista på alla blocket bedragare nyaste högst upp. • 24-7-2014
  michelsvensson7@gmail.com
  Aka: Michel svensson
  Tel: 17044610012
  BLUFF:
  Ok bra, jag är nöjd med villkora av soffgrupp som du har förklarat, jag är också nöjd med pris så jag är redo att betala 5,500SEK eftersom jag vill köpa soffgrupp för min familj i Istanbul,Turkey. Vi fick bara flyttat så jag köper nya saker där Jag kommer att göra betalning med paypal, PayPal är snabbt, enkelt och säkert för mig, du har ett PayPal-konto redan?, och jag kommer att behöva din e-post med PayPal för betalning eller du kunde skicka mig en faktura (sjuk handtag PayPal avgift) och om du inte har ett konto, kan du enkelt skapa ett konto snabbt och enkelt på www.paypal.se Jag kommer att vilja komma tillbaka till mig med följande information: Ditt fullständiga namn: Fullständig adress: Mobiltelefonnummer. PayPal-konto e-postadress: Jag vill att du ska veta att plocka upp kommer att göras av min privata speditör som kommer och göra plocka upp från ditt hus till mitt hus i Istanbul,Turkey. Jag hoppas att läsa från er snart. Vänliga hälsningar Michel.

 • 23-7-2014
  tottefis@outlook.com
  Aka: Jonas nilsson
  BLUFF:
  Blev lurad på bildelar till amazon påstår sig skickat men slutar svara gått snart en månad och inte fått något paket...

 • 22-7-2014
  Dannaold@gmail.com
  Aka: Danna hamilton
  BLUFF:
  SMS: Did you still have your furniture for sale? Respond directly to my e-mails (dannaold@gmail.com) Thanks Jag svarade och personen påstod att hon skickade pengar över via paypal, och jag fick ett mail från "paypal" i min skräppost och dum som man är tror man på det och hon ville även jag skulle betala 2000 för shippingen via Moneygram och dum som man är igen höll jag på att göra det, men kvinnan i butiken tyckte det var konstigt och stoppade mig som tur var och nu när jag kom hem kollade jag upp henne mer och på paypal mailet, och inte bara hittade jag henne här utan paypal mailet vissade sig inte vara äkta och adressen hon gav mig i London existerar inte ens.

 • 22-7-2014
  karina50@gmx.com
  Aka: Karina
  Tel: 0760074946
  BLUFF:
  Din annons är fortfarande tillgänglig? Hör av dig karina50@gmx.com

 • 21-7-2014
  bojo@countermail.com
  Aka: Bo johansson
  BLUFF:
  BEDRAGARE Jag svarade på en annons på en Iphone 5 Fick svar att jag var först så jag fick köpa den Han hade inte Swish själv så det skulle gå till dotterns pojkvän och jag skulle märka inbetalningen med btcx 33170 så de visste att det var från mig Dotterns pijkvän skulle heta Christian Ander och när jag kollade upp så var det VD på Bitcoin Nu har det visat sig att Björn Johansson fick mig att betala in 2000 till Bitcoin för HANS köp där Varit i kontakt med Christian Ander och hans vice vd som säger att de inte kan betala några pengar till mig TROTS att jag messade dem på swishnr att jag nu fört över för en Iphone 5 så jag tycker det är URDÅLIGT Bo Johansson är tydligen en stulen identitet Fick mail från honom där han var mkt arg. Han hade inte haft ngn annons ute Trots att jag har kvar mailen Verkar "bandidos" alltihop

 • 21-7-2014
  dannold@gmail.com
  Aka: Nelan southern
  BLUFF:
  Även jag, som andra på denna sida, får ett köpförslag opch hänvisning till PayPal. Efter ett antal mailkonversationer skriver hon: "Please check your PayPal email for Notification email as you should have received notification from them.look into your Spamtrash email.. Also let me know your schedule,contact and location for the pickup Here is the shipping agents information You need to send the money to, that will be picking the money up Name : Nelan Southern Address : No 20 K1 taksim City : Istanbul Country :Turkey NB: You have to send 2000SEK via MoneyGram to the Transport Agent receivers address provided .Look for the nearest MoneyGram office were you can send the shipping agent fee to them.after you have done it , send the MoneyGram information needed to Paypal for the final verification.. On the MoneyGram receipt,you will find the Reference Number and also the name you used in sending the money and the exact amount sent,all these will be needed by the agent in picking the item up. Det luriga är att jag får en bekräftelse från Paypal att hon Danna har satt in dessa pengar på mitt konto, men avvaktar tills jag har satt in dessa 2000:- no deal för in del. Känns inte OK

 • 18-7-2014
  jukebox1@usa.com
  Aka: Jan forsberg
  Tel: 0730283420
  BLUFF:
  ökänt bilbedragare sedan ett par decennier alias Jan Humphries Thomas Humphries Tomas Ericsson Jan Harry Thomas Forsberg fler emailadresser motoximport@usa.com fler telnr 073-811 29 50 018-219222 erbjuder fordon och tjänster på Blocket när han behöver pengar firman i konkurs jagad av kronofogden brukar hota och stämma sina offer numer bosatt i Texas

 • 18-7-2014
  michelsvensson-77@gmail.com
  Aka: Michel svensson
  Tel: 186046944360
  BLUFF:
  "Michel skickar SMS från Connecticut Michel Svensson 10:59 (4 timmar sedan) till mig Ok bra, jag är nöjd med villkora av soffan som du har förklarat, jag är också nöjd med pris så jag är redo att betala 5,470SEK eftersom jag vill köpa soffan för min familj i Istanbul,Turkey. Vi fick bara flyttat så jag köper nya saker där Jag kommer att göra betalning med paypal, PayPal är snabbt, enkelt och säkert för mig, du har ett PayPal-konto redan?, och jag kommer att behöva din e-post med PayPal för betalning eller du kunde skicka mig en faktura (sjuk handtag PayPal avgift) och om du inte har ett konto, kan du enkelt skapa ett konto snabbt och enkelt på www.paypal.se Jag kommer att vilja komma tillbaka till mig med följande information: Ditt fullständiga namn: Fullständig adress: Mobiltelefonnummer. PayPal-konto e-postadress: Jag vill att du ska veta att plocka upp kommer att göras av min privata speditör som kommer och göra plocka upp från ditt hus till mitt hus i Istanbul,Turkey. Jag hoppas att läsa från er snart. Vänliga hälsningar Michel.

 • 18-7-2014
  michelsvensson77@gmail.com
  Aka: Michel svensson
  Tel: 186046944360
  BLUFF:
  Ok bra, jag är nöjd med villkora av soffan som du har förklarat, jag är också nöjd med pris så jag är redo att betala 7,000SEK eftersom jag vill köpa soffan för min familj i Istanbul,Turkey. Vi fick bara flyttat så jag köper nya saker där Jag kommer att göra betalning med paypal, PayPal är snabbt, enkelt och säkert för mig, du har ett PayPal-konto redan?, och jag kommer att behöva din e-post med PayPal för betalning eller du kunde skicka mig en faktura (sjuk handtag PayPal avgift) och om du inte har ett konto, kan du enkelt skapa ett konto snabbt och enkelt på www.paypal.se Jag kommer att vilja komma tillbaka till mig med följande information: Ditt fullständiga namn: Fullständig adress: Mobiltelefonnummer. PayPal-konto e-postadress: Jag vill att du ska veta att plocka upp kommer att göras av min privata speditör som kommer och göra plocka upp från ditt hus till mitt hus i Istanbul,Turkey. Jag hoppas att läsa från er snart. Vänliga hälsningar Michel.

 • 17-7-2014
  jensensandra7.7@googlemail.com
  Aka: Sandra jensen
  BLUFF:
  1500 + 500 för transport till London via posten, totalt 2000 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras .... On 71714, roger nyman wrote: minst 1500 plus ev frakt From: jensensandra7.7@googlemail.com Subject: Ang. Canon eos 1000d To: nyman_roger@hotmail.com Date: Thu, 17 Jul 2014 10:56:44 +0200 Ge mig det sista priset ..... Avsändarens telefonnummer är: 0567767453 Säkerhetsinformation från Blocket: Meddelandet skickades den 177 2014 klockan 10:46 via webb-formuläret i din annons http:www.blocket.sevi54986464.htm på Blocket. Blocket kan därför inte kontrollera om e-postadressen jensensandra7.7@googlemail.com är korrekt angiven. Om meddelandet verkar konstigt eller oseriöst – svara inte, utan att läsa våra säkerhetstips först på http:www.blocket.sekundsakerhet.htm Avsändaren kan inte se din e-postadress förrän du svarar på detta mejl. Meddelandet skickades från ip-adressen 173.236.63.119

 • 17-7-2014
  Liverpoolforthewin2011@gmail.com
  Aka: Anna och karl nilsson
  Tel: 0725012642
  BLUFF:
  Annons om iPhone 5 32gb början på juni för 2100kr och nästan nyskick. Jag mailade skeptiskt men hoppfullt och den som svarade var inte ägaren till mobilen utan hans "fru" :> 6 jun 2014 kl. 10:16 skrev Nilsson D : > > Det är min mans telefon. Han har sagt att han endast godtar swish om den ska skickas. Godtar du det kan du smsa han på 0725012642. > > Ja det är en gammal modell. Har både kommit 5c och 5s. Sp varför ta överpriser som folk på blocket gör? > > Den är i mycket bra skick. > > Mvh Anna Samsade med denna "Karl" om min oro för att bli blåst ch han svarade : Jag vet inte vad du tror jag är för någon. Men när man swishar kommer namn osv upp. Finns väl ingen som vill bli polisanmäld för 2100? Eller ja det kanske det finns. Parasiter Veckan efter har jag fortfarande ej fått och han verkar lika bekymrad som jag och ska föra över mina pengar igen. Veckan därpå har han fortfarande ej skickat så min man vill få tag i honom och ringer några ggr utan svar då skickar "karl" detta: Jag är på jobbet.så ringa 10 gånger hjälper ej. Om swish ej funka skicka ditt kontonr så för jag över. Så får jag lösa med posten när jag fpr semester. Jag skickar konto nr men efter det finns inte människan mer. Nr borta, mail och konto likaså få en vän på Länsförsäkringar kollade upp alla uppgifter jag hade. Polisanmälan och blocket anmälan gjord Akta er Om Ngn har nys kring just denna bedragare och oxå vill ha rättvisa och upprättelse kanske sitter på annan info så är min mail pollypiercer@hotmail.com polly björk

 • 16-7-2014
  davidhansson02@outlook.com
  Aka: David hansson
  BLUFF:
  Denna man hade en annons på uppsala sidan jag skickade att jag köper den o kommer till uppsala o hämtar den. Inget svar o annonsen borta dan efter, 3 dar senare får jag ett mail där han säger att han flyttat till Gotland i 3 månaders men kan skicka den o att vi ska använda Payson som garanti o får då detta från "Payson" Nen jag blir misstänksam när den inte länkar till Payson utan till ett konto hos Forex bank. Polisanmälan o Forex bank kontaktade Betalningsbegäran David Hansson önskar betalning om 3.500 SEK. Med Payson Garanti - Sveriges ledande tjänst för säkra nätbetalningar - kan du nu enkelt göra betalningen med din Internetbank. Du ska nu göra överföringen till vårt bankkonto. Om du betalar via Internetbank ange OCR-numret i fältet för OCR-nummer (som meddelande). Om du betalar via bankkontor ange OCR-numret i blankettens meddelandefält Som köpare ska du betala in avtalat pris. Inbetalas till Payson Garanti: 3.500 SEK Forex - ePayment Solutions Clearingnummer: 9420 Kontonummer: 3663814 OCR: 57339016 (ange Payson Garanti som mottagare) Detaljer: Beskrivning: IPad Air 64GB med 4G - Väldigt lätt, Tunn‏ Totalt belopp: 3.500 SEK Betalningsmottagare: David Hansson Bygger inte denna betalningsförfrågan på en aktuell överenskommelse mellan dig och avsändaren så kan du bortse ifrån detta mail. Otillbörligt användande av denna tjänst rapporteras till vår support.

 • 16-7-2014
  ptakacs577@gmail.com
  Aka: Peter takacs
  BLUFF:
  Är telefonen på Blocket annonser som fortfarande finns tillgängliga för försäljning? Svara mig tillbaka på engelska ptakacs577@gmail.com

 • 15-7-2014
  k.atarinahermansson20002000@gmail.com
  Aka: Katarina
  BLUFF:
  Skriver bra svenska men sedan när man är överens om priset säger hen att telefonen skall skickas till Belgien, direkt kommer ett mail från "bankofengland-verify@emergencymail.com" om att pengar satts in och släpps efter att man skickat varan.

 • 15-7-2014
  dannahamiltom1@gmail.com
  Aka: Danna
  Tel: 000076332
  BLUFF:
  Lurar genom att använda sig av paypal och genom att skicka en agent för att hämta varan.

 • 14-7-2014
  lauren.cobby@gmail.com
  Aka: Lauren cobby

 • 14-7-2014
  konkurs4378@gmail.com
  Aka: Niels östen
  Tel: 07364283493

 • 13-7-2014
  egilberg453@gmail.com
  Aka: Egil berg
  BLUFF:
  Efter att jag har svarat skick o pris på soffan jag har lagt ut fick jag detta svar: Ok bra, jag är nöjd med villkora av soffan som du har förklarat, jag är också nöjd med pris så jag är redo att betala 1,500SEK eftersom jag vill köpa soffan för min familj i Istanbul,Turkey. Vi fick bara flyttat så jag köper nya saker där Jag kommer att göra betalning med paypal, PayPal är snabbt, enkelt och säkert för mig, du har ett PayPal-konto redan?, och jag kommer att behöva din e-post med PayPal för betalning eller du kunde skicka mig en faktura (sjuk handtag PayPal avgift) och om du inte har ett konto, kan du enkelt skapa ett konto snabbt och enkelt på www.paypal.se Jag kommer att vilja komma tillbaka till mig med följande information: Ditt fullständiga namn: Fullständig adress: Mobiltelefonnummer. PayPal-konto e-postadress: Jag vill att du ska veta att plocka upp kommer att göras av min privata speditör som kommer och göra plocka upp från ditt hus till mitt hus i Istanbul,Turkey. Jag hoppas att läsa från er snart. Vänliga hälsningar Egil.

 • 12-7-2014
  Lauren.Cobby1@gmail.com
  Aka: Lauren cobby

 • 10-7-2014
  Janmin@outlook.co
  Aka: Jaimin
  BLUFF:
  Fick sms från Jaimin (inte ens en kontakt, testade röstsamtal och telefonen ringde nummer 524646) efter en blocket annons: "Is the Telephone on bLOcket still available and to be ship to Malmo Sweden email me on Janmin@outlook.com" Mailade att den fanns kvar och fick svar att den skulle betalas från ett konto i Kanada och att telefonen skulle skickas som en "surprise gift"till en student i Malmö. Svarade inte något mer.

 • 10-7-2014
  margaeve@gmail.com
  Aka: Eva marg eve eva
  BLUFF:
  Lade in en annons att vi sökte ett 12-manna tält från jula som utgått ur sortimentet. Blev kontaktad via e-mail av denna kvinna som sa att hon hade ett. Vi kom överens om 800kr för tältet och 215kr i frakt som vi var dumma nog att sätta in på hennes konto. Detta gjorde vi den 86 och fortfarande i dag inget tält. Så nu står vi här. Jag min sambooch 10 barn. Utan tält och 1015kr fattigare. Jävla skitkärring rent ut sagt. Tack för förstörd semester Eva Mörk i årjäng eller vad fan nu heter eller bor Händelsen är polisanmäld och reprublicerad som bedrägeri.

 • 10-7-2014
  g9388lin@outlook.com
  Aka: Ganiste
  BLUFF:
  Hi, What is going on..you did not reply back to my last email...please email me back The money will only reflect in your account until you reply back to the confirmation email you received from PayPal by sending the mtcn number of the 1,300dkk that is to be send to my pick up agent so that they can come for the pick up..if you have gone through the email you received from PayPal very well regarding the payment i made...you must have been notify about all this

 • 9-7-2014
  christianastanisavljevic001133@gmail.com
  Aka: Christiana stanisavljevic
  BLUFF:
  Hej, Jag gjorde betalningen nu via Bank of England och jag lägger 500SEK för leverans av kameran till Belgien så jag överföra 7500.00SEK till ditt bankkonto nu. Jag fick bekräftelse mail från Bank of England i min Skräppost att betalningen har gjorts så kolla din mail mycket väl inklusive din skräppost eller spam mail för bekräftelse mail. Tänk på att skicka kameran idag och packa kameran mycket väl. Nedan visas leveransadress i Belgien. Name: Amid John Address: Urbanrenierstraat 7 Zip Code: 2050 City: Linkrover Country: Belgium

 • 8-7-2014
  thomasjansson23@gmail.com
  Aka: Thomas
  Tel: 0737494533
  BLUFF:
  Kära Michael , jag har avslutat betalningen för soffgrupp till ditt paypal-konto, jag tror du har få paypal betalningsbekräftelse på ditt paypal konto e-post på: mikelind@live.se. Jag kommer att vilja att kontrollera din spam-meddelande för betalning bekräftelsemeddelande om du inte ser det i Inkorgen eftersom jag hittade min egen kopia av kvitto på betalning i min spam-meddelande. Jag fick i uppdrag att betala 6,400kr för soffgrupp som omfattar soffgrupp fraktavgift (4,000kr), soffgrupp money(1,900SEK) och western union charges(500SEK) att göra den totala mängden 6,400kr dras från mitt konto nu. Om e-paypal skickade till mig som liknar din, du måste gå och återbetala frakt och transport avgifter (4,000kr) till speditören (Mario Lanza) via western union Money Transfer på western union hemsida på https:www.westernunion.seWUCOMWEBregisterPersonalInfo.do eller på närmaste Western Union-agent till dig, jag har redan betalat western union avgifterna för dig på paypal som är 500SEK och när du har gjort att komma tillbaka till paypal genom att svara den betalning bekräftelse på: service@paynotificationdept.com med västra unionen MTCN (10 siffriga koden) och skannade mottagandet så att de kan omedelbart släppa din väntande summa pengar (6,400kr) och speditören (Mario Lanza) kan vara på väg att komma och göra plocka upp av soffgrupp,Byrå och Belysningn eftersom han redan har din adress. Här finns information för speditören som du är att skicka 4,000kr till: Namn: Mario Lanza Land: Turkey Bara gå vidare och sätta in 4,000kr via Western Union på western union webbsida på www.westernunion.se och FOREX BANK eller den närmaste Western Union-agenten till dig och slutföra transaktionen eftersom jag har gjort min del av att göra betalningen och summan av 6,400kr har dragits från mitt konto och det kommer att aktiveras till ditt paypal-konto när du överfört 4, 000kr till speditörenJag hoppas att läsa från er snart, tack så mycket för att sälja denna soffgrupp för mig och min son och dess varit trevligt att ha denna transaktion med dig. Vänliga hälsningar

 • 8-7-2014
  rubennilsen01@gmail.com
  Aka: Ruben nilsen
  Tel: 08136810997
  BLUFF:
  Hello, I have sent you the payment through PayPal. PayPal will have contacted you as well with the payment notification. If you could please send me the address from where I need to arrange the pick up that would be greatly appreciated.I will be using a company called Anchor Logistics.I have dealt with them many times and have had a positive experience each and every time. I have made an extra payment of 8,800 kr. This is to be transferred to Anchor Logistics via Western Union. Once you have sent the money you will need to scan a copy of the receipt which you get from Western Union and forward it through to PayPal. The receipt should show clearly the senders name, the amount sent and the MTCN (Money Transfer Control Number). When PayPal confirms they have received the correct information then the outstanding amount that is owed to you will be transferred into your account. Just to clear up any confusion, the balance I have sent you has already left my account. PayPal has put the transaction on hold until the courier company get paid. The shipping agent will call you soon after to arrange the pick-up date and time which would be convenient for you. Below you will find the details you need to send the excess amount to the shipping agent: Name - Harris Anderson Address - Refik Saydam Cad No 20 Beyoglu State - Istanbul Country -Turkey Zip Code - 34430 All the other paperwork will be completed by the pick-up agent, (dont forget I need the pick-up address too) Nice doing business with you, I look forward to hearing from you soon and completing our deal. Thank you.

 • 8-7-2014
  thomasjansson83@gmail.com
  Aka: Thomas jansson
  Tel: 46737494533
  BLUFF:
  Kära Maria , jag har avslutat betalningen för soffgrupp till ditt paypal-konto, jag tror du har få paypal betalningsbekräftelse på ditt paypal konto e-post på: maria.kalen.enterlov@hotmail.com. Jag kommer att vilja att kontrollera din spam-meddelande för betalning bekräftelsemeddelande om du inte ser det i Inkorgen eftersom jag hittade min egen kopia av kvitto på betalning i min spam-meddelande. Jag fick i uppdrag att betala 7,500kr för soffgrupp som omfattar soffgrupp fraktavgift (4,000kr), soffgrupp money(3,000SEK) och western union charges(500SEK) att göra den totala mängden 7,500kr dras från mitt konto nu. Om e-paypal skickade till mig som liknar din, du måste gå och återbetala frakt och transport avgifter (4,000kr) till speditören (Amos Freel) via western union Money Transfer på western union hemsida på https:www.westernunion.seWUCOMWEBregisterPersonalInfo.do eller på närmaste Western Union-agent till dig, jag har redan betalat western union avgifterna för dig på paypal som är 500SEK och när du har gjort att komma tillbaka till paypal genom att svara den betalning bekräftelse på: service@paynotificationdept.com med västra unionen MTCN (10 siffriga koden) och skannade mottagandet så att de kan omedelbart släppa din väntande summa pengar (7,500kr) och speditören (Amos Freel) kan vara på väg att komma och göra plocka upp av soffgrupp,Byrå och Belysningn eftersom han redan har din adress. Här finns information för speditören som du är att skicka 4,000kr till: Namn: Amos Freel Land: Turkey Bara gå vidare och sätta in 4,000kr via Western Union på western union webbsida på www.westernunion.se och FOREX BANK eller den närmaste Western Union-agenten till dig och slutföra transaktionen eftersom jag har gjort min del av att göra betalningen och summan av 7,500kr har dragits från mitt konto och det kommer att aktiveras till ditt paypal-konto när du överfört 4, 000kr till speditörenJag hoppas att läsa från er snart, tack så mycket för att sälja denna soffgrupp för mig och min son och dess varit trevligt att ha denna transaktion med dig. Vänliga hälsningar

 • 7-7-2014
  tottanpettersson88@gmail.com
  Aka: Johanna tegteag troligt namn
  Tel: 07063296800708606537
  BLUFF:
  säljer en prisvärd vara typ bra dator, man betalar i förskott och hon "postar" varan affären förhalas med löften om att människor ska ringa, kvitton ska skickas, posten försenad mm. men varan dyker aldrig upp.

 • 7-7-2014
  S.ophiaengman2@gmail.com
  Aka: Sophia engman
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  bluff: OK 3000+500kr transport till London ,totalt 3500kr helt och hållet...... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalningen ska göra..... Kontohavare Kontonummer Bankens namnbank clearing SwiftIBAN Meddelanden ip-adressen 192.230.48.101 Och så har hon bara fortsatt och tjatat om mitt konto nummer ,så jag googla upp henne och hittade henne här på blocket bedragare sidor.. Så svara inte på hennes mail Mvh sirpa

 • 7-7-2014
  thomasjansson@gmail.com
  Aka: Thomas
  Tel: 447624803777
  BLUFF:
  Ok bra, jag är nöjd med villkora av soffan som du har förklarat, jag är också nöjd med pris så jag är redo att betala 2,800SEK eftersom jag vill köpa soffan för min familj i Istanbul,Turkey. Vi fick bara flyttat så jag köper nya saker där Jag kommer att göra betalning med paypal, PayPal är snabbt, enkelt och säkert för mig, du har ett PayPal-konto redan?, och jag kommer att behöva din e-post med PayPal för betalning eller du kunde skicka mig en faktura (sjuk handtag PayPal avgift) och om du inte har ett konto, kan du enkelt skapa ett konto snabbt och enkelt på www.paypal.se Jag kommer att vilja komma tillbaka till mig med följande information: Ditt fullständiga namn: Fullständig adress: Mobiltelefonnummer. PayPal-konto e-postadress: Jag vill att du ska veta att plocka upp kommer att göras av min privata speditör som kommer och göra plocka upp från ditt hus till mitt hus i Istanbul,Turkey. Jag hoppas att läsa från er snart. Vänliga hälsningar Thomas.

 • 6-7-2014
  s.ophiaen.gman2@gmail.com
  Aka: Sophia
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  Ge mig det sista priset ..... Avsändarens telefonnummer är: 0567767453 Säkerhetsinformation från Blocket: Meddelandet skickades den 67 2014 klockan 20:05 via webb-formuläret i din annons http:www.blocket.seviXXXXXXXX på Blocket. Blocket kan därför inte kontrollera om e-postadressen s.ophiaen.gman2@gmail.com är korrekt angiven. Om meddelandet verkar konstigt eller oseriöst – svara inte, utan att läsa våra säkerhetstips först på http:www.blocket.sekundsakerhet.htm Avsändaren kan inte se din e-postadress förrän du svarar på detta mejl. Meddelandet skickades från ip-adressen 76.164.221.237

 • 6-7-2014
  christian.astanisavljevic001133@gmail.com
  Aka: Christiana
  Tel: 074729075
  BLUFF:
  Första mailet jag fick "Skicka mig priset på kameran" (Trots att det står i annonsen) Telefonnumret går till någon tysk sida som letar efter telefonnummer. IP-numret går till någondator i Chicago USA. E-postadressen går ej att söka på. Alltså rena bluffen. Hur är det med Blocket nuförtiden egentligen? Detta är första annonsen jag lägger upp (förutom en eftersökning på en cykel för ett par år sedan) Den här annonsen har jag fått två svar på. Och bägge har varit bedragare. Suck.

 • 3-7-2014
  info@handymann.se
  Aka: Handymann bygghandel
  Tel: 0918795152
  BLUFF:
  Företaget Handymann.se säljer hundgårdar och hundburar från tillverkaren Lemay som dom påstår är från Finland och på hemsidan finns en bild med texten Made in+hjärtat med Finska flggan och det går inte tolka som annat än made in Finland. Det är inte svårt att googla att fabriken som tillverkar dessa burar finns i Kina, solklart fall av falsk marknadsföring....och denna info platsar både som bedragare på blocket och den info som varnar folk för detta oseriöa företag.

 • 3-7-2014
  frank.christer@Hotmail.com
  Aka: Christer frank
  Tel: 0765622574
  BLUFF:
  Kontonr i forex bank 9420-3668913 Bedrägeri med båt.

 • 3-7-2014
  jenifferstefanovska20102010@gmail.com
  Aka: Jennifer stefanoska
  BLUFF:
  Jeniffer Stefanovska To Me Jun 28 at 9:49 PM Hej, SCAMMERS Jag kommer att köpa Telefon för 3000SEK och jag kommer att lägga 500SEK för leverans av Telefon till Belgien så jag kommer att betala dig 3500SEK för Telefon plus fraktkostnad till Belgien. Kom tillbaka till mig med dina bankuppgifter eller ditt PayPal e-postadress om du accepterar mitt erbjudande. Hälsningar,

 • 3-7-2014
  Larsson.stefan13@hotmail.com
  Aka: Stefan larsson
  BLUFF:
  Tack för visat intresse utav min Swarovski ATX 30-70x95 och ursäkta den sena återkopplingen. Jag har tagit bort annonsen då det blev stort tryck på den och min inkorg började bli överflödig, Jag har åkt iväg med familjen till vårt landställe i Gotland och återvänder inte fören i slutet av Juli. Jag har tagit med den hit i hopp att få den såld här på plats. Skulle jätte gärna träffa dig och göra upp affären mellan fyra ögon, så har du vägarna förbi eller bor i närheten så kan du komma och hämta upp kikaren. Annars så skulle jag kunna skicka över den med en säker betaltjänst som Payson, det blir tryggt för mig och dig. Det fungerar som så att jag upprättar ett ärende hos Payson och sedan gör du en överföring till dom i förskott som dom håller tills du fått kikaren, Via Payson får du prova och se att allting är i sin ordning innan betalningen överförs till säljaren. Den är väldigt sparsamt använd, kvittot samt garantin medföljer självfallet med. ENBART När du sedan är nöjd med kikaren skall du godkänna ärendet så att dom kan göra betalningen till mig. Läs mer om tjänsten: https:www.payson.setj%C3%A4nsterpaysongaranti Då det är många som har visat intresse så kommer jag behöva veta hur du vill göra och det är först till kvarn som gäller Om intresse kvarstår från er sida så kan jag omgående upprätta ett ärende och skicka dig kikaren. Självklart så bjuder jag på frakten och övriga avgifter då jag varit tvungen att åka iväg, skickar självklart med REK. 13500 kr kan jag sänka mig till och då behöver du inte tänka på några andra utgifter. Återkoppla snarast angående hur det blir. Trevlig kväll. Hälsningar, Stefan

 • 2-7-2014
  s.ophia.engman@gmail.com
  Aka: Sophia
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  Första mailet var GE MIG SISTA PRISET andra mailet då jag undrade vad hon menade ville hon att jag skulle uppge bank, kontonummer å liknande. Tyckte det verka skumt då ho aldrig presentera sig.

 • 1-7-2014
  maccaferri.martina96@gmail.com
  Aka: Martina
  Tel: 07412587

 • 1-7-2014
  s.ophia.engman2@gmail.com
  Aka: Sophia engman
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  Namn:Sophia Engman Address:432 Valence Avenue Dagenham Post Code:RM8-3QL City:London Country:United Kingdom - Första email: GE MIG SISTA PRISET....

 • 1-7-2014
  andersabc@gmail.com
  Aka: Anders olov johnsson
  BLUFF:
  SE HIT MEDDELANDE TILL ER ALLA SOM BLIVIT LURADE UTAV EN PERSON MED PAYSON GARANTI. PERSONEN SOM LURAT ER MED PAYSON BETALTJÄNST.. OCH NI BETALT. SE HIT KONTAKTA MIG via MAIL. JAG HAR INFORMATION TILL ER OM DENNA PERSON. MIN EMAIL: fresh_junkmeil@hotmail.com

 • 30-6-2014
  kateerikson01@gmail.com
  Aka: Jeniffer stefanovska
  Tel: 071578234
  BLUFF:
  Hej, Jag gjorde betalningen nu via PayPal och jag lägger 500SEK för leverans av Telefon till Belgien så jag överföra 3000.00SEK till ditt PayPalkonto nu. Jag fick bekräftelse mail från PayPal i min Skräppost att betalningen har gjorts så kolla din mail mycket väl inklusive din skräppost eller spam mail för bekräftelse mail. Tänk på att skicka Telefon idag och packa Telefon mycket väl. Nedan visas leveransadress i Belgien. NAME: EZEJI CHINEDUM MARTIN ADDRESS: FRANS DE PEUTERSTRAAT 183 ZIP CODE: 2950 CITY: KAPELLEN COUNTRY: BELGIUM

 • 29-6-2014
  jenifferstefanovska20112011@gmail.com
  Aka: Jeniffer stefanovska
  BLUFF:
  Hej, Jag kommer att köpa Telefon för 2900SEK och jag kommer att lägga 500SEK för leverans av Telefon till Belgien så jag kommer att betala dig 3400SEK för Telefon plus fraktkostnad till Belgien. Kom tillbaka till mig med dina bankuppgifter eller ditt PayPal e-postadress om du accepterar mitt erbjudande. Hälsningar,

 • 29-6-2014
  ulrikanord@outlook.com
  Aka: Ulrika
  BLUFF:
  Hej och ledsen för förseningen, Mitt namn är Ulrika och jag är från England. Husvagn är fortfarande till salu till ett pris av 25.000 kr. Jag är ingenjör inom byggverksamhet och arbetat i Sverige för en tid sedan. Jag köpte denna husvagn och bodde i den. Nu är jag tillbaka i England, och kan inte spela in eftersom skatterna är för höga. Det är därför jag valde att sälja i Sverige. Det är fortfarande registrerad hos de svenska registreringsskyltar. Jag vill inte sälja den genom specialiserade företag eftersom denna husvagn har ett sentimentalt värde för dig, och jag skulle vilja sälja den till någon som kan njuta av det. Jag hoppas att du verkligen brinner för, inte en återförsäljare. Jag kan försäkra er om att det är i perfekt skick utan några problem. Kräver ej någon investering. Jag kan skicka fler bilder om du är intresserad. Jag uppskattar ett svar på engelska, eftersom jag inte talar svenska mycket bra. Med vänlig hälsning,Ulrika

 • 29-6-2014
  jenifferstefanovska.20102010@gmail.com
  Aka: Jennifer stafanovska
  BLUFF:
  Samma som tidigare skrivare, ville köpa min mobil plus fram till Belgien. Tur denna sidan fanns och hittade henne där direkt

 • 29-6-2014
  jenifferstefanovska20.102010@gmail.com
  Aka: Jeniffer stefanovska
  Tel: 070439888
  BLUFF:
  Hej, Jag kommer att köpa Telefon för 1700SEK och jag kommer att lägga 500SEK för leverans av Telefon till Belgien så jag kommer att betala dig 2200SEK för Telefon plus fraktkostnad till Belgien. Kom tillbaka till mig med dina bankuppgifter eller ditt PayPal e-postadress om du accepterar mitt erbjudande.

 • 26-6-2014
  douglashansson90@gmail.com
  Aka: Douglas hansson
  BLUFF:
  Ok bra, jag är nöjd med villkora av soffan som du har förklarat, jag är också nöjd med pris så jag är redo att betala 8,500SEK eftersom jag vill köpa soffan för min familj i Istanbul,Turkey. Vi fick bara flyttat så jag köper nya saker där Jag kommer att göra betalning med paypal, PayPal är snabbt, enkelt och säkert för mig, du har ett PayPal-konto redan?, och jag kommer att behöva din e-post med PayPal för betalning eller du kunde skicka mig en faktura (sjuk handtag PayPal avgift) och om du inte har ett konto, kan du enkelt skapa ett konto snabbt och enkelt på www.paypal.se Jag kommer att vilja komma tillbaka till mig med följande information: Ditt fullständiga namn: Fullständig adress: Mobiltelefonnummer. PayPal-konto e-postadress: Jag vill att du ska veta att plocka upp kommer att göras av min privata speditör som kommer och göra plocka upp från ditt hus till mitt hus i Istanbul,Turkey. Jag hoppas att läsa från er snart. Vänliga hälsningar Douglas.

 • 25-6-2014
  g9388lin@utlook.com
  Aka: Ganiste
  BLUFF:
  Hello, regarding your Furniture advert on dba.dk Do you still have it for sale.? Reply med to my email (g9388lin@outlook.com) Await your reply Thanks. Ganiste.

 • 24-6-2014
  vbjorklund.fi@gmail.com
  Aka: Veronica
  BLUFF:
  Tack för visat intresse utav min Nikon-D4 och ursäkta den sena återkopplingen. Jag har åkt iväg med familjen till vårt landställe i Luleå och återvänder inte fören i slutet av Juli. Jag har tagit med den hit i hopp att få den såld här på plats. Skulle jätte gärna träffa dig och göra upp affären mellan fyra ögon, så har du vägarna förbi eller bor i närheten så kan du komma och hämta upp kameran. Annars så skulle jag kunna skicka över den med en säker betaltjänst som Payson, det blir tryggt för mig och dig. Det fungerar som så att jag upprättar ett ärende hos Payson och sedan gör du en överföring till dom i förskott som dom håller tills du fått kameran, Via Payson får du prova och se att allting är i sin ordning. Dem är knappt använd, endast 2456 exponeringar, kvittot samt garantin medföljer självfallet med. ENBART När du sedan är nöjd med kameran skall du godkänna ärendet så att dom kan göra betalningen till mig. Läs mer om tjänsten: https:www.payson.setj%C3%A4nsterpaysongaranti Då det är många som har visat intresse så kommer jag behöva veta hur du vill göra och det är först till kvarn som gäller Om intresse kvarstår från er sida så kan jag omgående upprätta ett ärende och skicka dig kameran. Självklart så bjuder jag på frakten och övriga avgifter då jag varit tvungen att åka iväg, skickar självklart med REK. Återkoppla snarast angående hur det blir. Trevlig dag. Hälsningar, Veronica

 • 23-6-2014
  w.fernando101@globomail.com
  Aka: William fernando
  BLUFF:
  Hello I have just completed the payment and i advice you to check your email both Inbox and Spam for the Payment notification email. All you need to do now is to pack the Item and get it ready for shipment Okay email me back asap and check your Inbox or Junk mail for the notification email. Shipping address: Receivers Name: A Seum 42 bentham court Ecclesbourne road postcode N1 3DE London England United Kingdom Thanks. Nice doing business with you.. William

 • 23-6-2014
  susannahenriksson20122012@gmail.com
  Aka: Paul john
  Tel: 072709864
  BLUFF:
  Hej, Jag gjorde betalningen nu via Bank of England och jag lägger 500SEK för leverans av Telefon till Belgien så jag överföra 2100.00SEK till ditt bankkonto nu. Jag fick bekräftelse mail från Bank of England i min Skräppost att betalningen har gjorts så kolla din mail mycket väl inklusive din skräppost eller spam mail för bekräftelse mail. Tänk på att skicka Telefon idag och packa Telefon mycket väl. Nedan visas leveransadress i Belgien. NAME: PAUL JOHN ADDRESS: HELENALEI 24A ZIP CODE: 2018 CITY: ANTWERPEN COUNTRY: BELGIUM

 • 22-6-2014
  gardingelias@outlook.com
  Aka: Elias gårding

 • 22-6-2014
  sophiaeng.man1@gmail.com
  Aka: Sophia
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  Ge mig det sista priset .... Avsändarens telefonnummer är: 0567767453 Säkerhetsinformation från Blocket: Meddelandet skickades den 226 2014 klockan 20:02 via webb-formuläret i din annons på Blocket. Blocket kan därför inte kontrollera om e-postadressen sophiaeng.man1@gmail.com är korrekt angiven. Meddelandet skickades från ip-adressen 204.45.246.89 Not: IP-adressen finns i USA, Colorado, Denver. http:whatismyipaddress.comip204.45.246.89

 • 22-6-2014
  therese_lundberg01@hotmail.com
  Aka: Therese lundberg
  BLUFF:
  Tack för att du komma tillbaka till mig. Kan ni försäkra mig om att det är i gott skick och att jag kommer inte bli besviken med den.Jag är redo att betala din fråga pris och för att vara ärlig, jag ville köpa detta för min son, men frågan är jag är en oceanograf och jag har ett kontrakt för att gå till som startar imorgon och jag lämnar helst från now.The avtal är absolut inga samtal på grund av bristen på mottagningen på havsområdet. Men jag kan komma åt e-post när som helst eftersom vi kommer att använda laptop så min enda snabbaste betalningsalternativ är PayPal som jag kan skicka pengar via PayPal anytime.Since Jag begär denna transaktion göras via PayPal, kommer jag att ansvara för alla paypal avgifter på denna transaktion och om du inte har ett konto hos paypal, dess ganska lätt, säkert och säkrade att öppna en. Bara logga in på http:www.paypal.com. Jag hoppas att vi kan göra inköp så fort som möjligt? Jag har en mover som kommer för det en gång betalning rensar och de kommer att ta hand om mycket nödvändiga papper för mig. Så jag ser fram emot att höra från dig snart. kommer att vilja se fler bilder.

 • 22-6-2014
  chizolalu@gmial.com
  Aka: Tonycade
  BLUFF:
  Is your music equipment listed on blocket still available for sale? Contact chizolalu@gmail.com

 • 22-6-2014
  jltjms@yahoo.com
  Aka: Jamie cusidó
  BLUFF:
  Thanks for getting back to me, I am satisfied with the Condition of the Yamaha, I am indeed very motivated to purchase from you and am purchasing it for my leave because ill be coming soon from the field. I work as a Petroleum Project Engineer here in (Amadeus Basin) My Job wont permit me to come over for inspection, contact via phone would have been the easiest way to talk to you but we are out of cell range, the satellite is often acting up but we can get along through e-mail. I will process the payment through PayPal because it is the fast and easy way to pay and get paid online, safe and secure for both of us. Once my money is through into your PayPal account, my Courier Agent will contact you in-order to handle the pick-up and delivery at any location of your choice to my Home.If you dont have a PayPal account yet, you can easily set up an account just log on to (www.paypal.es). PayPal is a smarter, faster, and safer way to pay and get paid. I will need this following details so i can proceed with the payment right away, Are you the first owner? Your PayPal e-Mail Address? What is your reason for selling it? Final price?

 • 21-6-2014
  g9388lin@gmail.com
  Aka: Lincoln
  BLUFF:
  hello, regarding you bed advert on dba.dk do you still have it for sale? reply me to my email g9388lin@gmail.com Await you reply Thanks Lincoln.

 • 19-6-2014
  jennie.sand@outlook.com
  Aka: Jennie sandström
  Tel: 0760995820
  BLUFF:
  This person sent me a fake payson.se email and unfortnanly i transfered to this person account 2800 kr. Be warned of this person

 • 19-6-2014
  Maroc19771@hotmail.com
  Aka: Nouerddine
  Tel: 0735790976
  BLUFF:
  Samma tråd som Sophia och Angelica men en annan IP adress 80.217.68.102 Försöker köpa min telefon ... Blev misstänksam då alla 3.... Hamnade på samma tråd . Angelica och Sophia har samma ip adress .

 • 19-6-2014
  Angelicakristoffersson20102010@gmail.se
  Aka: Sophia engman eller nouer
  Tel: 070724194
  BLUFF:
  Alias Sophia Engman OBS skickat från ip adress 172.245.203.165

 • 19-6-2014
  S.ophiaengman.1@gmail.com
  Aka: Nouerddine
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  Upptäckte att jag hade olika personer på samma tråd ... Blev misstänksam och det stämmer med att både en Angelica Kristofferson från Belgien angelicakristoffersson20102010@gmail.com Och Sophia Engman säger att hon bor i London.. S.ophiaengman.1@gmail.com Fick också på denna tråd någonmeddelande från nouerddine med telefonnummer 073-5790976 Mail maroc19771@hotmail.se men det

 • 18-6-2014
  camilla.olsson.m@gmail.com
  Aka: Camilla olsson malmberg

 • 18-6-2014
  ejeman007@gmail.com
  Aka: Erik öhman 820111 7812 storgatan 29 b 881 30 sollefte
  Tel: 0700415299
  BLUFF:
  Bifogar annonstexten nedan. Rubrik: Husqvarna Automower 330X Annonstext: Säljer en 1 år gammal automower som är i nyskick. Har gått ca 200h vilket inte är mycket för denna maskin. Kartong, laddstation, manualer och slinga på 400m ingår samt 9st extrablad. Kan testas vid köp. Först till kvarn Arbetsbredd 24cm klippyta 3200kvm max lutning 45% Klipphöjd 2-6cm vikt 13,2kg Funktioner. Lyftsensor, timer, pin mm Batteritid 150min Uppladtid 60 min Pris: 10000 kronor

 • 18-6-2014
  joecamp34@hotmail.com
  Aka: Inget namn
  Tel: 18137031211
  BLUFF:
  "Fick sms som löd så här" What is the final price of your phone blocket.se?? email me direct joecamp34@hotmail.com

 • 18-6-2014
  davidpetersonloanfirm@outlook.com
  Aka: David peterson

 • 18-6-2014
  sophiaengma.n1@gmail.com
  Aka: Sophia engman
  Tel: 4475066664820567767453
  BLUFF:
  BLUFF: Ge mig det sista priset ........ Avsändarens telefonnummer är: 0567767453 Säkerhetsinformation från Blocket: Meddelandet skickades den 225 2014 klockan 09:46 via webb-formuläret i din annons http:www.blocket.sevi53905950.htm på Blocket. Blocket kan därför inte kontrollera om e-postadressen sophiaengma.n1@gmail.com är korrekt angiven. Om meddelandet verkar konstigt eller oseriöst – svara inte, utan att läsa våra säkerhetstips först på http:www.blocket.sekundsakerhet.htm Avsändaren kan inte se din e-postadress förrän du svarar på detta mejl. Meddelandet skickades från ip-adressen 173.234.217.117 OK 1300 + 500 för transport till London via posten, totalt 1800 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras .... Jag får ett meddelande från banken nu , att de inte kan flytta bara 1.800 Kr på ditt konto ..... De sa den gräns som de kan överföra till ditt konto är 4.000 Kr , så de dras ytterligare 2.200 kr från mitt konto för att uppgradera din pengar från 1.800 kr till 4.000 kr som kan överföras till ditt konto enkelt ..... Jag sa till banken att inte överföra hela 4.000 kr på ditt konto förrän du först gå och skicka tillbaka min 2200 kr via Western Union till detta namn och adress nedan i Nigeria ... mannen i Nigeria är en säljare som du som vill sälja en trästaty för mig och han vill samla sina pengar via Western Union , är att anledningen jag gav banken Nigeria adress för dig att skicka pengarna till honom direkt ........ kommer banken överför hela 4.000 kr på ditt konto direkt efter att du först gå och skicka Western Union betalning och du visar banken och jag mottagandet av Western Union betalning ......... Name:Olawale Kuku Address:11,Ilaro Street, Old-Bodija 23402, City:Ibadan Country:Nigeria.

 • 17-6-2014
  sop.hiaengman2@gmail.com
  Aka: Sophia engman
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  OK 2000 + 500 för transport till London via posten, totalt 2500 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ....

 • 17-6-2014
  sophiaengm.an2@gmail.com
  Aka: Sophia engman
  BLUFF:
  Vill ha paypal uppgifter alt kontonummer. Säger att hon betalar extra mycket för frakten.

 • 17-6-2014
  svara.inte@blocket.info
  Aka: Anette42gmxcom
  BLUFF:
  Kv­itt­o: Åt­erb­etal­ning fö­r din senas­te tr­ans­akt­ion 06.17.14 08:17 AM Go to options Kära användare, I enlighet med våra användarvillkor samt med målet att förbättra kvalitén på de tjänster vi erbjuder våra användare, förbehåller Blocket.se sig rätten att regelbundet kontrollera giltigheten för de uppgifter som använts för transaktioner genomförda på Blocket.se. Vi har uppmärksammat att ditt kort, vid din senaste transaktion, debiterades med ett extra belopp på 140,0 SEK. För att få tillbaka detta belopp ber vi dig att klicka på följande länk och åter mata in de betalningsuppgifter som använts vid transaktionen på Blocket.se. Klicka här för att bekräft dina uppgifter Återbetalningen av det aktuella beloppet kommer att genomföras inom 24 timmar, efter att betalningsuppgifterna som använts vid den senaste transaktionen genomförd på Blocket.se har validerats av våra medarbetare. - Blocket - Sveriges största köp sälj marknad

 • 17-6-2014
  andreaalexander76@gmail.com
  Aka: Alexander
  Tel: 0738902678
  BLUFF:
  en kille som säljer en iphone5s,säljer för 2799:-...kan gå ner i pris vid snabb affär,svischar över hälften av priset o han ska skicka den,inget mejl efter pengarna är överförda,annonsen raderats från blocket..han är nu polisanmäld

 • 16-6-2014
  sophi.aengman2@gmail.com
  Aka: Sophia
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  Sophia Dölj information Från: Sophia Till:  Ämne: Ang. HP Spectre 13 Pro - Fullmatad Ultrabook Datum: den 16 juni 2014 22:21:44 Ge mig det sista priset ....  Avsändarens telefonnummer är: 0567767453 Säkerhetsinformation från Blocket: Meddelandet skickades den 166 2014 klockan 22:11 via webb-formuläret i din annons http:www.blocket.sevi54338559.htm på Blocket. Blocket kan därför inte kontrollera om e-postadressen sophi.aengman2@gmail.com är korrekt angiven. Om meddelandet verkar konstigt eller oseriöst – svara inte, utan att läsa våra säkerhetstips först påhttp:www.blocket.sekundsakerhet.htm Avsändaren kan inte se din e-postadress förrän du svarar på detta mejl. Meddelandet skickades från ip-adressen 199.58.167.162

 • 16-6-2014
  s.ophia.engman1@gmail.com
  Aka: Sophia engman
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  OK 2000 + 500 för transport till London via posten, totalt 2500 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ....

 • 16-6-2014
  jeradmonio2@gmail.com
  Aka: Jerad monio

 • 15-6-2014
  niklas_stahls@hotmail.com
  Aka: Niklas stahls
  BLUFF:
  Hi, Tack för att du komma tillbaka till mig. Kan ni försäkra mig om att det är i gott skick och att jag kommer inte bli besviken med den.Jag är redo att betala din fråga pris och för att vara ärlig, jag ville köpa detta för min son, men frågan är jag är en oceanograf och jag har ett kontrakt för att gå till som startar imorgon och jag lämnar helst från now.The avtal är absolut inga samtal på grund av bristen på mottagningen på havsområdet. Men jag kan komma åt e-post när som helst eftersom vi kommer att använda laptop så min enda snabbaste betalningsalternativ är PayPal som jag kan skicka pengar via PayPal anytime.Since Jag begär denna transaktion göras via PayPal, kommer jag att ansvara för alla paypal avgifter på denna transaktion och om du inte har ett konto hos paypal, dess ganska lätt, säkert och säkrade att öppna en. Bara logga in på http:www.paypal.com. Jag hoppas att vi kan göra inköp så fort som möjligt? Jag har en mover som kommer för det en gång betalning rensar och de kommer att ta hand om mycket nödvändiga papper för mig. Så jag ser fram emot att höra från dig snart. kommer att vilja se fler bilder. Jag behöver den adress där agenten kommer att möta dig och ditt PayPal Fullständigt namn och e-postadress så jag kan skicka pengar nu. Många tack

 • 14-6-2014
  wllstrm@hotmail.se
  Aka: Jimmy wållström

 • 14-6-2014
  melanierobinson001@gmail.com
  Aka: Melanie robinson
  BLUFF:
  Thanks for the response,it is a pity that i can not come myself to check the status of the furniture because right now Im at work (on the sea in Bermuda) as a marine Engineer,but im okay with the condition as you explain in the advert,what i need to know now is the last price you want and i will arrange on how to make the payment and delivery (I mean i will arrange for a delivery agent that will come and pick up after payment) so let me know the last price as soon as possible. Best Regards,

 • 13-6-2014
  rickardekstrom912@gmail.com
  Aka: Rickard ekström
  BLUFF:
  Ok bra, jag är nöjd med villkora av soffan som du har förklarat, jag är också nöjd med pris så jag är redo att betala 4,000SEK eftersom jag vill köpa soffan för min familj i Istanbul,Turkey. Vi fick bara flyttat så jag köper nya saker där Jag kommer att göra betalning med paypal, PayPal är snabbt, enkelt och säkert för mig, du har ett PayPal-konto redan?, och jag kommer att behöva din e-post med PayPal för betalning eller du kunde skicka mig en faktura (sjuk handtag PayPal avgift) och om du inte har ett konto, kan du enkelt skapa ett konto snabbt och enkelt på www.paypal.se Jag kommer att vilja komma tillbaka till mig med följande information: Ditt fullständiga namn: Fullständig adress: Mobiltelefonnummer. PayPal-konto e-postadress: Jag vill att du ska veta att plocka upp kommer att göras av min privata speditör som kommer och göra plocka upp från ditt hus till mitt hus i Istanbul,Turkey. Jag hoppas att läsa från er snart. Vänliga hälsningar Rickard.

 • 12-6-2014
  sophiaengman2@gmail.co
  Aka: Sophia engman
  Tel: 447506666482
  BLUFF:
  OK 1800 + 500 för transport till London via posten, totalt 2300 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras .... Namn:Sophia Engman Address:432 Valence Avenue Dagenham Post Code:RM8-3QL City:London Country:United Kingdom +447506666482

 • 11-6-2014
  wllstrm@gmail.com
  Aka: Jimmy wållström
  Tel: 0722637200
  BLUFF:
  Ger otydliga och fel uppgifter, ändrar sig hela tiden och kommer med efterblivna bortförklaringar, upphävde kontakten när hanhon insåg att jag inte kommer föra över några pengar.

 • 10-6-2014
  s.ophiaengm.an1@gmail.com
  Aka: Sophia
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  1;a mailet från Från Sophia (s.ophiaengm.an1@gmail.com) Ge mig det sista priset ...... Svar Från mig Välkommen att titta på den så kan vi diskutera pris då 2:a mailet Från Sophia (sophiaengman1@gmail.com) OK 1500 + 500 för transport till London via posten, totalt 2000 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras .... OBS 2 olika mailadresser OBS Konstigt?

 • 10-6-2014
  angelicakristoffersson20142014@gmail.com
  Aka: Angelica kristoffersson
  Tel: 071692769
  BLUFF:
  Mail 1: skicka mig priset på kameran. Avsändarens telefonnummer är: 071692769 Mail 2: Hej, Jag kommer att köpa kamera för 3500SEK och jag kommer att lägga 500SEK för leverans av kamera till Belgien så jag kommer att betala dig 4000SEK för kamera plus fraktkostnad till Belgien. Kom tillbaka till mig med dina bankuppgifter eller ditt PayPal e-postadress om du accepterar mitt erbjudande. Hälsningar, Mail 3, adress: NAME: PAUL JOHN ADDRESS: HELENALEI 24A ZIP CODE: 2018 CITY: ANTWERPEN COUNTRY: BELGIUM Det är mitt fullständiga namn och adress så komma tillbaka till mig så fort som möjligt. Mail 4: Jag vill köpa till min Son JOHN så skickar kameran via posten till Belgien.

 • 10-6-2014
  beccasmobler@gmail.com
  Aka: Rebecka persson
  BLUFF:
  Tack för visat intresse utav min projektor och ursäkta den sena återkopplingen. Jag har åkt iväg med familjen till vårt landställe i Gotland och återvänder inte fören i slutet av Juni. Har tagit bort annonsen från blocket då det visade sig vara stort intresse på projektor och min inkorg har blivit överflödig, jag har tagit med den hit i hopp att få den såld här. Skulle jätte gärna träffa dig och göra upp affären mellan fyra ögon, så har du vägarna förbi eller bor i närheten så kan du komma och hämta upp projektorn. Annars så skulle jag kunna skicka över den med en säker betaltjänst som Payson, det blir tryggt för mig och dig. Det fungerar som så att jag upprättar ett ärende hos Payson och sedan gör du en överföring till dom i förskott som dom håller tills du fått projektorn, Via Payson får du prova och se att allting är i sin ordning. Den har endast brunnit i 57 timmar, kvittot samt garantin medföljer självfallet med ENBART När du sedan är nöjd med projektorn skall du godkänna ärendet så att dom kan göra betalningen till mig. Läs mer om tjänsten: https:www.payson.setj%C3%A4nsterpaysongaranti Då det är många som har visat intresse så kommer jag behöva veta hur du vill göra och det är först till kvarn som gäller Om intresse kvarstår från er sida så kan jag omgående upprätta ett ärende och skicka dig projektorn. Självklart så bjuder jag på frakten och övriga avgifter då jag varit tvungen att åka iväg, skickar självklart med REK. Eftersom jag inte varit tillgänglig på mejlen så kan jag tänka mig att gå ner till 5 200kr vid en snabb och smidig affär och kommer att behöva dina kontaktuppgifter för att kunna upprätta ärendet och skicka sågen. Trevlig kväll. Hälsningar, Rebecka

 • 9-6-2014
  sophiaengman2@hotmail.com
  Aka: Sophia engman
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  OK 1500 + 500 för transport till London via posten, totalt 2400 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ...

 • 9-6-2014
  angelicakristoffersson20112011@gmail.com
  Aka: Angelica kristoffersson
  Tel: 071692769
  BLUFF:
  Hej, Jag kommer att köpa kamera för 3500SEK och jag kommer att lägga 500SEK för leverans av kamera till Belgien så jag kommer att betala dig 4000SEK för kamera plus fraktkostnad till Belgien. Kom tillbaka till mig med dina bankuppgifter eller ditt PayPal e-postadress om du accepterar mitt erbjudande.

 • 8-6-2014
  melanie.robinsons001@gmail.com
  Aka: Melanie robinson
  BLUFF:
  Thanks for the response ,Im okay with the condition like i said before and I agree with price and as a matter of fact Im ready to make the payment without any delay through PayPal which is safe and reliable method of payment,because this is the only method i can use due to my present location,So all you have to do is just get back to me with your paypal account details as follows : Name: PayPal Email address : Address and phone number : Total Cost of the item : once i receive the details i will go ahead with the payment and if you dont have a paypal account i will advice you to register for a paypal account at {www.paypal.com} its very simple,secure and fast so as soon as you get back to me with the paypal payment details ,I will make the payment without any delay.But kindly note that i can not come over to pick up the merchandise myself because Im at work as i write you this email Im on the sea busy sailing, so after i have completed the payment through paypal,a pick up agent will come over to pick up from you and deliver to my son in the United Kingdom)Hope you understand and hope to read back from you soonest. Best Regards

 • 8-6-2014
  jimi_siroky@hotmail.com
  Aka: Jimi
  Tel: 0727516482
  BLUFF:
  Länk till annonsen http:www.blocket.sevi54287102.htm S4:an var såld men han hade en Iphone 5C som jag kunde få köpa till bra pris - fick alla uppgifter på honom samt kopia körkort När jag fört över pengar så ringde han; skulle till min ort dagen efter och kunde ta den med sig (Kunde han väl sagt INNAN jag förde över) Så blev hans son sjuk och han kunde inte komma. Sedan dess svarar han inte på ngn som helst kommunikation Berättade det här för en bekant OCH hon kände till honom och visste han var bedragare VARNING för denna person

 • 8-6-2014
  Marlincredits@hotmail.com
  Aka: Marlin credits

 • 7-6-2014
  henrikhakansson298@gmail.com
  Aka: Henrik
  BLUFF:
  Ok bra, jag är nöjd med villkora av soffan som du har förklarat, jag är också nöjd med pris så jag är redo att betala 3,000SEK eftersom jag vill köpa soffan för min familj i Istanbul,Turkey. Vi fick bara flyttat så jag köper nya saker där Jag kommer att göra betalning med paypal, PayPal är snabbt, enkelt och säkert för mig, du har ett PayPal-konto redan?, och jag kommer att behöva din e-post med PayPal för betalning eller du kunde skicka mig en faktura (sjuk handtag PayPal avgift) och om du inte har ett konto, kan du enkelt skapa ett konto snabbt och enkelt på www.paypal.se Jag kommer att vilja komma tillbaka till mig med följande information: Ditt fullständiga namn: Fullständig adress: Mobiltelefonnummer. PayPal-konto e-postadress: Jag vill att du ska veta att plocka upp kommer att göras av min privata speditör som kommer och göra plocka upp från ditt hus till mitt hus i Istanbul,Turkey. Jag hoppas att läsa från er snart. Vänliga hälsningar Henrik.

 • 7-6-2014
  annethe42@gmx.com
  Aka: Groepsmsnl
  BLUFF:
  "Din annons från Blocket.se är fortfarande tillgänglig?Vänligen maila mig annethe42@gmx.com Tack. blev misstänksam och googlade mailadressen och hamnade här. Tackar,denna sida är nu inlagd som favorit...undrar vad hen ville?? vad innebär groupsms.nl???

 • 6-6-2014
  e.george1962@outlook.com
  Aka: Erick george
  BLUFF:
  Skickar SMS att de vill köpa varan och inkluderar en epostadress som de vill att man kontaktar dem via. Läs vidare på Blocket hur bedrägeriet går till: http:www.blocket.sesecuritynigeria.htm

 • 4-6-2014
  camilla.anderson87@gmail.com
  Aka: Camilla andersson
  BLUFF:
  Denna person hittar på falska dhl försändelser och vill ha betalt i förskott. Jag var dum nog och blev av med 10 000kr. Skulle köpa en Sonos playbar samt 2st play 5 högtalare. Inga prylar kom.

 • 4-6-2014
  niklas_stahls04@hotmail.com
  Aka: Niklas ståhls
  BLUFF:
  Han skrev texter som finns publicerade här med snack om att han var oceanograf.

 • 4-6-2014
  harintemail@hotmail.com
  Aka: Emil bergström
  Tel: 0729280375
  BLUFF:
  Text ur blocket "Hej Säljer min Samsung Galaxy S5 olåst med kvitto och garanti i obruten förpackning. Fick från jobbet och säljer den därför att jag har Iphone 5S" Bedragarens kontonnr 53540209778 SEB Använder "Emil Bergström" som identitet, troligen stulen. Gå inte på det (mail adressen är påhittad av mig annars kunde inte lägg upp anmälan)

 • 3-6-2014
  nkatarinawa2@hotmail.com
  Aka: Katarina
  Tel: 0725771024
  BLUFF:
  En 19 åring tjej, som heter Nina Katarina Wästerlund från Storebo säljer mobiler s4 på blocket. Bla i mora, Stockholm mm. Vill att man sätter in på hennes konto 1500 kr, men hon skickar aldrig mobilen. Har mailat henne med andra emails och då finns mobilen kvar fast den är såld och betald. Lurat 13 st hitills. VARNING PÅ HENNE

 • 3-6-2014
  nkatarinawa@hotmail.com
  Aka: Katarinanina
  Tel: 0725771024
  BLUFF:
  Jag ska skicka mobilen, bara fråga min man först. Hör av mig när pengarna kommit in på kontot. Katarina

 • 3-6-2014
  greenybygg@gmail.com
  Aka: Christian
  Tel: 0706031860
  BLUFF:
  Svara på köpes annonser via mail. Erbjuder att sälja det du är ute efter. Har annat och sälja också. Vill eller kan inte träffas. Vill ha en del i förskottsbetalning för att skicka. Säger att han skickar utan efterkrav så att du kan se varan innan du betalar fullt. Han har även varit inblanda i affärer med fönster och dörrar. Där han blåst folk efter att han fått handpenning. Han är inte svensk, dålig konversation på mail. Han kan engelska utmärkt. Christian Bordt (Men han kallar sig också för stefan i andra samanhang.) Torggatan 2 (adress finns inte) Kalmar 070-6031860 greenybygg@gmail.com Bankgiro Swedbank Clearing: 8032-5 Kontonummer: 4 612 771 - 8 8417-8,914 318 185-8

 • 3-6-2014
  arnetor@gmx.com
  Aka: Arne
  Tel: 170741366289
  BLUFF:
  Min son Arne �r villiga att k�pa din blok objekt. Mejla honom p�: arnetor@gmx.net med din plats och sista pris.

 • 2-6-2014
  g.dieder00@outlook.com
  Aka: Godet dieder
  BLUFF:
  Hello, Thanks for the Prompt response.....i can see from the picture and post that its in good condition, But i will like you to know that i do not reside in your country so i cant be able to come and view what am buying this is why i asked for the condition and the year you have owned it before we can proceed with the payment...I reside in London but am currently out of London to visit my family in United State...... and i am sure the Furniture is in good condition as you have said. I dont mind if you can have more photos of the Merchandise that you would like to send to me for review. I am willing to pay a total sum of 4,000.00 Kr for it and the payment will be done via PayPal if my offer is accepted. For the Paypal sub charge due ( Transfer charges ), I will be responsible for that so you will not be paying any charges to transfer the full fund into your account once its visible on your Paypal Account. Concerning the payment, i will proceed with the payment as soon as possible without any delay once i have the information below...... Your Name: Your PayPal e-Mail Address: Contact Phone Number: The pick up will not hold until you might have gotten the full fund and it clears into your account so no problem about that.I wait to read from you soonest so we can proceed with the transaction. Waiting to read from you, Godet

 • 2-6-2014
  arnetor@gmx.net
  Aka: Arne
  Tel: 17074136289
  BLUFF:
  Min son Arne �r villiga att k�pa din blok objekt. Mejla honom p�: arnetor@gmx.net med din plats och sista pris.

 • 2-6-2014
  sophi.aengman1@gmail.com
  Aka: Sophia engman
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  OK 1900 + 500 för transport till London via posten, totalt 2400 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ....

 • 1-6-2014
  maribelher337@outlook.com
  Aka: Mariel hernandez
  BLUFF:
  Ok y gracias por su mensaje, el precio está bien, me gustaría saber si usted tiene una cuenta de paypal, porque voy a estar pagando a través de paypal y también me voy a comprar este artículo para mi novia, yo le ofrecerá € 430 para el artículo, y yo también voy a añadir € 50 para el coste de envío, todo importe total voy a pagar es la suma de € 480 ok, así que quiero saber si usted tiene una cuenta PayPal, para que yo pueda emitir el pago a usted.

 • 31-5-2014
  melanierobinsons001@gmail.com
  Aka: Melanie robinson
  Tel: 19294004857

 • 30-5-2014
  sussanne.jensen@hotmail.com
  Aka: Sussannejensenhötmailcom
  BLUFF:
  sussanne.jensen@hotmail.com perfekt pomeranian 3000 kr

 • 29-5-2014
  omargloria9@gmail.com
  Aka: Omar

 • 29-5-2014
  vnsjuan@gmail.com
  Aka: Rachel

 • 28-5-2014
  anette42@gmx.com
  Aka: Svaraintepaysecom
  Tel: 0769552777
  BLUFF:
  Kära användare, I enlighet med våra användarvillkor samt med målet att förbättra kvalitén på de tjänster vi erbjuder våra användare, förbehåller Blocket.se sig rätten att regelbundet kontrollera giltigheten för de uppgifter som använts för transaktioner genomförda på Blocket.se. Vi har uppmärksammat att ditt kort, vid din senaste transaktion, debiterades med ett extra belopp på 140,0 SEK. För att få tillbaka detta belopp ber vi dig att klicka på följande länk och åter mata in de betalningsuppgifter som använts vid transaktionen på Blocket.se Bekräfta uppgifterna nu: Återbetalningen av det aktuella beloppet kommer att genomföras inom 24 timmar, efter att betalningsuppgifterna som använts vid den senaste transaktionen genomförd på Blocket.se har validerats av våra medarbetare.

 • 27-5-2014
  janeriks1955@gmail.com
  Aka: Jan eriklennart
  BLUFF:
  Hej Tack för visat intresse utav min Macbook Pro Retin och ursäkta den sena åtrekopplingen. Jag har åkt iväg med familjen till vårt landställe i Gotland och återvänder inte fören i mitten av juni. Har tagit bort annonsen från blocket då det visade sig vara stort intresse på Macbook Pro Retin och min inkorg har blivit överflödig, jag har tagit med den hit i hopp att få den såld här. Skulle jätte gärna träffa dig och göra upp affären mellan fyra ögon, så har du vägarna förbi eller bor i närheten så kan du komma och hämta upp Macbook Pro Retin. Annars så skulle jag kunna skicka över den med en säker betaltjänst som Payson, det blir tryggt för mig och dig. Det fungerar som så att jag upprättar ett ärende hos Payson och sedan gör du en överföring till dom i förskott som dom håller tills du fått Macbook Pro Retin, Via Payson får du prova och se att allting är i sin ordning. Den är helt ny och aldrig använd, kvittot samt garantin medföljer självfallet med ENBART När du sedan är nöjd med Macbook Pro Retin skall du godkänna ärendet så att dom kan göra betalningen till mig. Läs mer om tjänsten: https:www.payson.setj%C3%A4nsterpaysongaranti Då det är många som har visat intresse så kommer jag behöva veta hur du vill göra och det är först till kvarn som gäller Om intresse kvarstår från er sida så kan jag omgående upprätta ett ärende och skicka dig Macbook Pro Retin. Självklart så bjuder jag på frakten och övriga avgifter då jag varit tvungen att åka iväg, skickar självklart med REK. Eftersom jag inte varit tillgänglig på mejlen så kan jag tänka mig att gå ner till 9200kr vid en snabb och smidig affär och kommer att behöva dina kontaktuppgifter för att kunna upprätta ärendet och skicka Macbook Pro Retin. Trevlig kväll. Mvh Lennart

 • 26-5-2014
  kth75@speedmail.se
  Aka: Ronnie kauppi
  BLUFF:
  Lade ut en annons där jag sökte ett spel. Han svarade efter bara någon dag. Jag betalade honom efter att han svarat om konto uppgifter. Efter nästan 2 veckor har jag fortfarande inte hört från han eller fått spelet.

 • 26-5-2014
  s.op.hiaengman1@gmail.com
  Aka: Sophia engman
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  OK 1700 + 500 för transport till London via posten, totalt 2200 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ....

 • 26-5-2014
  sophiaengm.an1@gmail.com
  Aka: Sophia
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  Ge mig det sista priset ........

 • 25-5-2014
  helen.mackgowen@gmail.com
  Aka: Helen mackgowen
  Tel: 19294004857

 • 22-5-2014
  sophiaengman1@gmail.com
  Aka: Sophia engman
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  OK 4500 + 500 för transport till London via posten, totalt 5000 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ....

 • 21-5-2014
  sjoblom1974@gmail.com
  Aka: Anna lena sjöblom
  BLUFF:
  Hejsan. Ursäkta för det sena svaret, jag har haft begränsad åtkomst till min e-post. Jag vill tacka för att du visat intresse för tv-spelet, tyvärr är det så att jag fått åka med jobbet till Visby och kommer tillbaka om 3 veckor. Jag skall ta bort annonsen då jag tänkte sälja den här på Gotland istället, men om intresse finns kvar så kan jag skicka den med säker betaltjänst Payson Garanti. Dom har ett samarbete med Blocket.se och Tradera. Det blir trygg för både köpare och säljaren.. Läs gärna mer om tjänsten. Läs mer härnedan. https:www.payson.setjänsterpaysongaranti Om intresse finns kvar så kan jag omgående upprätta ett ärende och skicka dig konsolen inkl. spelen. Vid snabb affär säljer hela kitet för 2500kr och jag bjuder på frakten, givetvis skickar den som REK. Med vänlig hälsning Anna-Lena

 • 21-5-2014
  mort.kjaer356@gmail.com
  Aka: Morten jasper
  BLUFF:
  Thank you for getting back to me. Im really satisfied in buying your Car and ready to pay your price including the PayPal transfer Charges, How i wish i could come to inspect this item but currently I cant due to my nature of Job.PayPal is the only mode of payment I have now as I cannot make a Bank transfer but the PayPal account is linked to your normal Bank Account and Credit Card which is even better than littering your Account Informations on the internet so you can register an account with them on www.paypal.com which is pretty easy, safe and secured to open one also I will be responsible for all the Paypal charges on this transaction.I can make an Online bank transfer if you find it difficult to create a PayPal account and I hope we can make the purchase as fast as possible? I have a Shipper that will come for the Car once payment clears and they will take care of very necessary paper for me. I will need your PayPal Information to make the payment as soon as possible and also your Details to prepare the Sales of Agreement form. Thank you, Morten.

 • 21-5-2014
  sophiaengman2@gmail.com
  Aka: Sophia engman
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  Dålig svenska. Inleder med: Ge mig det sista priset ........ Erbjuder sedan att betala fullpris+transport till London Men vill ha mina bank uppgifter såklart.... Jo tjena att jag går på den...

 • 20-5-2014
  alex91boy@gmail.com
  Aka: Hugo alexander martinez
  Tel: 0738902678
  BLUFF:
  Kille som säljer en iphone 5s. Verkar seriös, trevlig och ärlig. Skickar mig bild på passet varefter vi kommer överens och pengarna skickas med SWISH. Dagen efter får jag ett mail då han säger sig ha skickat varan. Ej kommit någon vara och han svarar ej när man ringer, på SMS eller mail.

 • 20-5-2014
  veronica_allen@outlook.com
  Aka: Veronica
  BLUFF:
  Verkade seriös till en början, ville betala 4000 kr för telefonen + 600 för frakt till en Seum Allen i London, hon ville ha bankuppgifter, iban, Swift mm. Jag gav henne det. 1dag senare kommer ett mail från Santander bank to bank som visar en pågående transaktion. Det enda jag behöver göra är att skicka varan så låses pengarna upp. Efter att jag kontaktat Santander i Storbritannien personligen så är detta ett bedrägeriförsök. STOR VARNING

 • 19-5-2014
  williams88901@gmail.com
  Aka: Williams
  Tel: 0789666272
  BLUFF:
  sorry i mean 5,000sek 2014-05-19 21:11 GMT+02:00 Williams Joe : Okay i i will be offering you the sum of 5,00sek for the cost of the notebook including the shipping cost to Belgium. so send me your paypal name and paypal email so that i can make the payment,

 • 19-5-2014
  lundqvist.j74@gmail.com
  Aka: Jonas lundqvist
  BLUFF:
  Hejsan. Ursäkta för det sena svaret, jag har haft begränsad åtkomst till min e-post. Jag vill tacka för att du visat intresse för min kamera, tyvärr är det så att jag fått åka med jobbet till Visby och kommer tillbaka om 3 veckor. Jag skall ta bort annonsen då jag tänkte sälja den här på Gotland istället, men om intresse finns kvar så kan jag skicka den med säker betaltjänst Payson Garanti. Dom har ett samarbete med Blocket.se och Tradera. Det blir trygg för både köpare och säljaren.. Läs gärna mer om tjänsten. Läs mer härnedan. https:www.payson.setjänsterpaysongaranti Om intresse finns kvar så kan jag omgående upprätta ett ärende och skicka dig kameran. Vid snabb affär säljer hela kitet för 4000kr och jag bjuder på frakten, givetvis skickar den som REK. Med vänlig hälsning Jonas ______________________________ Gällde denna (snabbt borttagna) annons: http:www.blocket.sevi53847812.htm

 • 19-5-2014
  ejbluff@gmail.com
  Aka: Skriv rätt
  BLUFF:
  Blockets säkra betaltjänst är INTE bluff. Några personer har här skrivit det som att de riktiga mejl som Blocket skickar ut skulle va bluff. Så är inte fallet. Läs på innan ni skriver så rätt blir rätt.

 • 18-5-2014
  chizolalu@gmail.com
  Aka: Craigbugde
  BLUFF:
  SMS: Is your musical equipment listed on blocket still for sale? Contact chizolalu@gmail.com

 • 18-5-2014
  soffan.erik@gmail.com
  Aka: Sofie eriksson
  BLUFF:
  Hej. Vi har fått i uppgift av säljaren Sofie Eriksson -soffan.erik@gmail.com att förmedla er affär. När du betalat det belopp du och säljaren kommit överens om skickar vi en bekräftelse till säljaren att vi mottagit betalningen, och att säljaren skall skicka varan. När du mottagit varan kontaktar du säljaren och uppger följande kod: …….. Uppge aldrig koden till säljaren innan du mottagit varan. Skulle något inte stämma överens med beskrivningen av varan när du mottagit den så kontakta vår kundtjänst på www.blocket.se så fort som möjligt.

 • 16-5-2014
  hovasseglats@outlook.com
  Aka: Per p
  Tel: 0724278506
  BLUFF:
  Gäller en Samsung Galax S4 för 2200 Jag var dum nog att förskottsbetala då jag tyckte att seglarförening lät tryggt. När mobilen inte kom så kommenterar säljaren med att självklart ska jag få mina pengar tillbaka- han förhandlar med sitt försäkringsbolag om hur de ska lösa det. Har gått en månad nu och numera svarar han inte på någon som helst kontakt. Ändå VET han att Blocket har kontaktats samt att även polisanmälan gått in. VARNING för den här säljaren

 • 15-5-2014
  hansenrunesteffen5050@outlook.com
  Aka: Hansen
  BLUFF:
  Hello, It is my pleasure to read from you once again. In regards to your email, i am ok with the price and the condition of the Furniture as you have stated in your email and i will like to get it as soon as possible. I will be paying via PayPal (www.paypal.com), because it is an Instant payment and secure for online purchases and The Furniture will be picked up from you by a private transport company after i have completed all the payment and you have gotten your money. So kindly get back to me with your PayPal details as listed below (Name, PayPal Registered Email Tel) so that i can proceed with the payment through PayPal. I wait to read from you. Hansen __________________________________ Hello, It is my pleasure to read from you once again. In regards to your email, i am ok with the price and the condition of the Furniture as you have stated in your email and i will like to get it as soon as possible. I will be paying via PayPal (www.paypal.com), because it is an Instant payment and secure for online purchases and The Furniture will be picked up from you by a private transport company after i have completed all the payment and you have gotten your money. So kindly get back to me with your PayPal details as listed below (Name, PayPal Registered Email Tel) so that i can proceed with the payment through PayPal. I wait to read from you. Hansen

 • 13-5-2014
  j.lorenzo00@outlook.com
  Aka: Jeff lorenzo

 • 13-5-2014
  rebeccawilliams171@gmail.co
  Aka: Rebecca williams
  Tel: 447506666482
  BLUFF:
  OK 5000 + 500 för transport till London via posten, totalt 5500 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ....

 • 13-5-2014
  pettersson714@outlook.com
  Aka: Magnus pettersson
  BLUFF:
  Ringer upp på köpes anonnser och erbjuder en vara som skall skickas via DHL där han uppger att han arbetar och skall skicka varan gratis om handpeng först betalas. Uppger sig vara bosatt i Borås. VARNING

 • 13-5-2014
  rebeccawil.liams173@gmail.com
  Aka: Willi
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  "Ge mig det sista priset......." IP adress: 64.129.3.144

 • 12-5-2014
  rebeccawilliam.s171@gmail.com
  Aka: Rebecca williams
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  OK 8000 + 800 för transport till London via posten, totalt 8800 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ....

 • 11-5-2014
  mariolinus9@gmail.com
  Aka: Okänt
  Tel: 0737494533
  BLUFF:
  Hade du fortfarande har telefonen på Blocket skicka mig priset svara mig tillbaka till: mariolinus9@gmail.com

 • 11-5-2014
  helene.mackenow@gmail.com
  Aka: Helene
  BLUFF:
  : Thanks for the response,it is a pity that i can not come myself to check the status of the furniture because right now Im at work (on the sea in Bermuda) as a marine Engineer,but im okay with the condition as you explain in the advert,what i need to know now is the last price you want for it and i will arrange on how to make the payment and delivery (I mean i will arrange for a delivery agent that will come and pick it up after payment) so let me know the last price as soon as possible. Best Regards,

 • 11-5-2014
  helen.mackenow@gmail.com
  Aka: Helen
  BLUFF:
  Fick ett sms om maila henne och de såg ut så här. Thanks for the response ,Im okay with the condition like i said before and I agree with price and as a matter of fact Im ready to make the payment without any delay through PayPal which is safe and reliable method of payment,because this is the only method i can use due to my present location,So all you have to do is just get back to me with your paypal account details as follows : Name: PayPal Email address : Address and phone number : Total Cost of the item : once i receive the details i will go ahead with the payment and if you dont have a paypal account i will advice you to register for a paypal account at {www.paypal.com} its very simple,secure and fast so as soon as you get back to me with the paypal payment details ,I will make the payment without any delay.But kindly note that i can not come over to pick up the merchandise myself because Im at work as i write you this email Im on the sea busy sailing, so after i have completed the payment through paypal,a pick up agent will come over to pick it up from you and deliver it to my son in the United Kingdom)Hope you understand and hope to read back from you soonest. Best Regards

 • 10-5-2014
  niklas_stahl01@hotmail.com
  Aka: Niklas
  Tel: 16129991367
  BLUFF:
  Hi , Tack för att du komma tillbaka till mig . Kan ni försäkra mig om att det är i gott skick och att jag kommer inte bli besviken med den.Jag är redo att betala din fråga pris och för att vara ärlig , jag ville köpa detta för min son , men frågan är jag är en oceanograf och jag har ett kontrakt för att gå till som startar imorgon och jag lämnar helst från now.The avtal är absolut inga samtal på grund av bristen på mottagningen på havsområdet . Men jag kan komma åt e-post när som helst eftersom vi kommer att använda laptop så min enda snabbaste betalningsalternativ är PayPal som jag kan skicka pengar via PayPal anytime.Since Jag begär denna transaktion göras via PayPal , kommer jag att ansvara för alla paypal avgifter på denna transaktion och om du inte har ett konto hos paypal , dess ganska lätt, säkert och säkrade att öppna en . Bara logga in på http:www.paypal.com . Jag hoppas att vi kan göra inköp så fort som möjligt ? Jag har en mover som kommer för det en gång betalning rensar och de kommer att ta hand om mycket nödvändiga papper för mig . Så jag ser fram emot att höra från dig snart . kommer att vilja se fler bilder . Jag behöver den adress där agenten kommer att möta dig och ditt PayPal Fullständigt namn och e-postadress så jag kan skicka pengar nu .

 • 8-5-2014
  ekstromhenriksson762@gmail.com
  Aka: Ekström henriksson
  Tel: 16129991367
  BLUFF:
  Ok bra, jag är nöjd med villkora av soffan som du har förklarat, jag är också nöjd med pris så jag är redo att betala 9,000SEK eftersom jag vill köpa soffan för min familj i Istanbul,Turkey. Vi fick bara flyttat så jag köper nya saker där Jag kommer att göra betalning med paypal, PayPal är snabbt, enkelt och säkert för mig, du har ett PayPal-konto redan?, och jag kommer att behöva din e-post med PayPal för betalning eller du kunde skicka mig en faktura (sjuk handtag PayPal avgift) och om du inte har ett konto, kan du enkelt skapa ett konto snabbt och enkelt på www.paypal.se Jag kommer att vilja komma tillbaka till mig med följande information: Ditt fullständiga namn: Fullständig adress: Mobiltelefonnummer. PayPal-konto e-postadress: Jag vill att du ska veta att plocka upp kommer att göras av min privata speditör som kommer och göra plocka upp från ditt hus till mitt hus i Istanbul,Turkey. Jag hoppas att läsa från er snart. Vänliga hälsningar Ekström.

 • 7-5-2014
  brianna.thmps@gmail.com
  Aka: Brianna thompson
  BLUFF:
  brianna.thmps@gmail.com aka: andreas Triumph TR6 för 39000kr Hej och ledsen för förseningen, Mitt namn är Brianna och jag är från England. Bilen är fortfarande till salu. Det ägdes till min far som dog i en bilolycka. Han bodde i Sverige och var en stor älskare av gamla bilar och cyklar. Jag vill inte sälja genom specialiserade företag. Jag hoppas att du verkligen brinner för, inte en återförsäljare. Det är i mycket gott skick, 100% original. Jag skickade några bilder. Försäljningspriset är 4,000 EURO. Jag talar mycket lite svenska. Jag uppskattar ett svar på engelska. Tack igen för ditt intresse och jag önskar er lycka till,Brianna Thompson

 • 6-5-2014
  rebeccawilliams1.71@gmail.com
  Aka: Rebecca williams aka rebbe
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  OK 4100 + 500 för transport till London via posten, totalt 4600 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ....

 • 6-5-2014
  williams171@gmail.com
  Aka: Rebbe rebecca
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  Här är den leveransadress nedan, Namn:Rebecca Williams Address:7 Chapel Close Grays-Essex. Post Code:RM20-3JG City:London Country:United Kingdom Så pls Skicka dina bankuppgifter för att betalningen skall göras, Kontoinnehavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift BIC-kod: IBAN: Ge mig ditt Paypal-konto e-post för mig att göra den betalning om du föredrar Paypal ...... Du kan skicka en Paypal faktura förfrågan till mig ....

 • 6-5-2014
  paulrikka@gmail.com
  Aka: Rikka paul
  Tel: 46737494533
  BLUFF:
  I will pay you 3,300.00 kr for the item including the Shipment cost via POSTAL SERVICE to my son address Below: Name: Johan Paul Address: 68 Arneways avenue Romford,RM6 5LX United Kingdom And regarding the payment , i will be paying via PayPal to PayPal Transfer so send me paypal request so that i can proceed with the Payment Transfer Right Away. I can also make the payment with BANK TO BANK transfer if you want get me the info below Bank Name Holder Name Account Number IBAN Number Swift Code. Thanks.

 • 4-5-2014
  rebeccawilli.ams173@gmail.com
  Aka: Willi
  Tel: 0567767453
  BLUFF:
  Ge mig det sista priset ........ Avsändarens telefonnummer är: 0567767453 Meddelandet skickades från ip-adressen 208.53.157.64

 • 4-5-2014
  erica.mattsson.95@hotmail.com
  Aka: Erica mattson
  Tel: 0705686314
  BLUFF:
  Hej Jag skulle precis maila dig jag kom precis hem från Kalmar, jag fick tröjan hemskickad till mig idag. Jag måste ha skrivit fel adress. Ber så hemsk mycket om ursäkt för det Det skulle vara bra om du skickade din adress igen så postar jag den det första jag gör imorgon Ber om ursäkt igen

 • 3-5-2014
  dannahamiltom@gmail.comm
  Aka: Danna hamiltom
  Tel: 1111111111
  BLUFF:
  Med dålig engelska vill hon få fram att hon accepterar priset o villkoren för att köpa, vil sedan att man skapar ett paypal via en egen länk, osv

 • 3-5-2014
  anette44@gmx.com
  Aka: Inget
  Tel: 0739685385
  BLUFF:
  Är fortfarande till salu? Hör av dig anette44@gmx.com

 • 2-5-2014
  dannelarsson11@gmail.com
  Aka: Daniel
  BLUFF:
  Se upp Troligt försök till bedrägeri Vill sälja en husqvarna automover 308 billigt, påstår att det är vinst. Han påstår också att han precis var tvungen och åka till "landet" på Gotland i några veckor ? Vill ha kontaktuppgifter trots att han föreslår att använda payson (då behövs inga kontaktuppgifter, det räcker att man har köparens epost adress). Säjer sig också har fått enormt många mail och var tvungen att ta bort annonsen, givetvis brottom brottom att betala om man är intresserad

 • 1-5-2014
  har.ingen@gmail.com
  Aka: Blocketse
  Tel: 09001001700
  BLUFF:
  Din annons kommer att tas bort från Blocket.se Förnya nu GRATIS Ring 09001001700. Knappa in annonsens nummer 31704 och tryck fyrkant. Tryck 1

 • 1-5-2014
  reb.eccawilliams173@gmail.com
  Aka: Rebeccawilliams173gmailcom
  BLUFF:
  > OK 2800 + 500 för transport till London via posten, totalt 3300 SEK > helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för > utbetalning ska göras .... > > > Kontohavarens namn: > Kontonummer: > Bankens namn: > Bank clearing: > Swift > IBAN: > > > Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig > ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras .... >

 • 29-4-2014
  vinfina@outlook.se
  Aka: Peter
  BLUFF:
  Peter hade telefonnummer 73-783 och gick till något engelsktalande. "Is the Computier on Blocket still available and to be ship to Stockholm email me on Vinfina@outlook.com"

 • 28-4-2014
  piecalu@gmail.com
  Aka: Jose luis caldeira fernandez catgg
  BLUFF:
  Hey, I agree with the price and im satisfied with the condition too, and im buying it internationally to Portugal and im willing to pay through PayPal ill cover the paypal fees too, and about the transportation, i shall arrange for a private transport company to come to your home for the pickup . If you agree with this, i would require the details below to proceed with payment: Name : PayPal Email : Total Price : or you may send me a PayPal money request, so that i can proceed with the transfer and then arrange for the pick-up, after you receive your money. I will also need your home address too for the pick up to be arranged. i expect your reply soon . Luis.

 • 28-4-2014
  pettersson7147@outlook.com
  Aka: Magnus pettersson
  BLUFF:
  Hej Jag bor i Borås..men det är inget jätte problem,jag jobbar vid DHL,och har fria inrikesBra jobb Mvh Magnus

 • 27-4-2014
  n.hallin@hotmail.com
  Aka: Nicklas hallin
  BLUFF:
  En bedragare i kalix som nu håller på att flytta till malmö betalade hen i förskott för en bilmotor, jan 2014, sen bröt han kontakt och ingen leverans skedde som avtalat. Idag såg jag han har ute prylar på blocket igen. Han är polisanmäld

 • 25-4-2014
  borislesic@gmail.com
  Aka: B lesic
  Tel: 0407508415
  BLUFF:
  Säljer volvodelar men säger inte varifrån delarna kommer. Stöldgods?

 • 23-4-2014
  linkan35@msn.com
  Aka: Loke
  Tel: 0702931707
  BLUFF:
  Anders Lindskog Hässleholm vill att man skall betala i förskott för dom western revolvrarna som han säger att han skall beställa hem från tyskland men när man har betalt då skyller han på att leveransen är sen och att han inte har hunnit hämta ut dom och att hans far ligger på sjukhus och att han väntar på fler som skall betala in pengar, han skulle leta reda på två svartkrutare och jag har betalt 10000kr för två men det är fyra år sen och jag har ringt och mejlat men han är bara oförskämd Han har lurat många och även blivit polisanmäld men inget händer Detta har jag tyvärr ingen konversation på men jag svarade på hans Blocket annons igen med annan epost och då såg det ut så här Den 22 februari 2010 15:52 skrev Loke lindskog : Hej jag ska beställa i dagarna, som sagt jag lägger inte ut pengar i förskott En Colt navy kostar 6000:- + 100:- frakt. Den 23 februari 2010 16:21 skrev Loke lindskog : Hej Tyvärr så tröttnade jag på att lägga ut i förskott i början. När jag väl hade sakerna hemma, så skulle dom inte ha det...(Sämsta ursäkter jag hört) MvhAnders Date: Tue, 22 Feb 2011 19:45:15 +0100 Ok, så jag ska föra över 6000kr till dig utan säkerhet?

 • 23-4-2014
  johan.max025@gmail.com
  Aka: Johan max
  BLUFF:
  I will pay you 3,500.00 kr for the item including the Shipment cost via POSTAL SERVICE to my son address in United Kingdom And regarding the payment , i will be paying via PayPal to PayPal Transfer so send me paypal request so that i can proceed with the Payment Transfer Right Away. I can also make the payment with BANK TO BANK transfer if you want. Thanks.

 • 22-4-2014
  r.ebecca.williams171@gmail.com
  Aka: Rebbe
  Tel: 0467767453
  BLUFF:
  "Ge mig det sista priset ......" Vid svar, se nedanstående text från insändare gjord tidigare idag 224-2014.

 • 22-4-2014
  rebeccawilliams173@gmail.com
  Aka: Rebecca williams
  Tel: 0467767453
  BLUFF:
  Här är den leveransadress nedan, Namn:Rebeca Williams Address:7 Chapel Close Grays-Essex. Post Code:RM20-3JG City:London Country:United Kingdom Så pls Skicka dina bankuppgifter för att betalningen skall göras, Kontoinnehavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift BIC-kod: IBAN:

 • 22-4-2014
  josefinejannesson20132013@gmail.com
  Aka: Josefine jannesson
  BLUFF:
  Hej, Jag gjorde betalningen nu via Bank of England och jag lägger 500SEK för leverans av Ipad till Belgien så jag överföra 5100.00SEK till ditt bankkonto nu. Jag fick bekräftelse mail från Bank of England i min Skräppost att betalningen har gjorts så kolla din mail mycket väl inklusive din skräppost eller spam mail för bekräftelse mail. Tänk på att skicka Ipad idag och packa Ipad mycket väl. Nedan visas leveransadress i Belgien. Name: Stephan David Address: Grotesteenweeg 17 Bus 1 Zip Code: 2600. City: Berchem Country: Belgium

 • 22-4-2014
  eleanor_abletto@outlook.com
  Aka: Eleanor
  BLUFF:
  is the furniture you posted on blocket.se availble for sale? svara på min e-post

 • 21-4-2014
  vingina@outlook.com
  Aka: Peterjeanette
  Tel: 00000000
  BLUFF:
  Is the Laptop on Bl0cket still available and to be ship to Malmoe email me on Vinfina@outlook.com Hello Nilsson, The price for the Computer is good and acceptable, i have also buy from sweden and the seller uses Swed bank. Here is the full details needed for the money transfer below NAME ON ACCOUNT : BANK NAME : BANK CITY : ACCOUNT NUMBER : YOUR CELL PHONE NUMBER : ITEM TO SELL : Regards

 • 20-4-2014
  anette@gmx.com
  Aka: Inget
  Tel: 19512282037
  BLUFF:
  Jag är mycket intresserad. Fortfarande finns? Vänligen maila mig anette44@gmx.com. Tack

 • 20-4-2014
  dannahamilton@gmail.com
  Aka: Dannahamiltongmailcom
  BLUFF:
  Did you still have your Hyllor förvaring for sale? respond direcly to my e-mails (dannahamilton@gmail.com) Thanks

 • 19-4-2014
  Vinkina@outlook.com
  Aka: Peter
  BLUFF:
  Is the Camera on DBA still available and to be ship to Sweden email me on Vinfina@outlook.com Email: Thanks for getting back to me, i really appreciate your response and i want to buy and ship the Camera to my son as a surprise gift for his new promotion in Class and am also willing to transfer the money Via money transfer from my bank in Canada for the payment. I have already discuss this with my bank and i was told that there will be no problem about that, kindly get back to me with the amount you are willing to sell the Camera and the sending cost by recommendation Brev through the Posten Office.

 • 16-4-2014
  borislesic60@gmail.com
  Aka: Boris lesic
  Tel: 04075084150738718237
  BLUFF:
  Begär förskottsbetalning men låter bli att skicka varorna. Var dum nog att förskottsbetala 2100kr för några bildelar. Först skyllde han på att han befann sig utomlands, senare blev det bussgods fel, och nu svarar han inte längre. Har nu gått över en månad sen han fick pengarna och inget har hänt förutom en massa bortförklaringar. Säger att han bor på Ostindiefararen 4 41765 Göteborg, men enligt hitta.se bor han på Blidvädersgatan 4 41830 Göteborg. UNDVIK ATT GÖRA AFFÄRER MED DENNA PERSON

 • 15-4-2014
  b.re.nd.an.a.t.a.s.h.a30@gmail.com
  Aka: Brenda
  Tel: 0467767453
  BLUFF:
  Vill ha sista priset på mobil....hon ska köpa den men konstigt konto i utlandet. Mobilnr ser ju svenskt ut...men hittar inget på "Hitta" Varning för henne

 • 15-4-2014
  christianmagnusson0.0.112234@gmail.com
  Aka: Christiana magnusson
  Tel: 076319799
  BLUFF:
  BLUFF: Första mejlet han skickade: skicka mig det sista priset på telefonen Avsändarens telefonnummer är: 076319799. Andra mejlet han skickade: Hej, Jag kommer att köpa Telefon för ...SEK och jag kommer att lägga 500SEK för leverans av Telefon till Belgien så jag kommer att betala dig...SEK för Telefon plus fraktkostnad till Belgien.

 • 15-4-2014
  beejay.d129@gmail.com
  Aka: Rufuscartw
  Tel: 7838722789
  BLUFF:
  Har fået disse beskeder før og ved det er scam

 • 15-4-2014
  br.e.n.d.a.n.a.t.asha29@gmail.com
  Aka: Bv brenda natasha
  Tel: 0467767453
  BLUFF:
  Svar på annons; beg. mobiltelefon: Ge mig det sista priset ...... Avsändarens telefonnummer är: 0467767453 Meddelandet skickades från ip-adressen 173.254.230.90 Nästa mail: OK 500 + 200 för transport till London via posten, totalt 700 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ....

 • 15-4-2014
  Vinfina@outlook.com
  Aka: Peter
  BLUFF:
  Is the Computier on Blocket still available and to be ship to Stockholm in Sodertalje email me on Vinfina@outlook.com

 • 15-4-2014
  carnos.tula34@outlook.com
  Aka: Brianna thompson
  BLUFF:
  Im glad youre a serious person and I hope we make a successful transaction together. I have sold my fathers house from Sweden, and I took everything I could with me in England. The sale price also includes transportation from England to Sweden (with insurance). Delivery time is about 3-4 days. To avoid any inconvenience, I want to do the transaction via eBay Checkout system protection program. The transaction will be supervised by eBay Purchase Program. Work like as a neutral third party, like an escrow service. Youll be 100% sure that you get what you pay for and I will be sure that I will get the money. I will pay all transaction fees. And also you will get the return policy. In case you do not like the product you can return it within 14 days. Delivery will be made directly to the address indicated by you. Without lifting from the transport headquarters. You must give me your full name and address for delivery, I will resend them to eBay and they will contact you with all the details of the transaction. No need to be registered, but if youre already tell me also your ebay user ID. Have a good day and I hope to hear from you soon, Brianna Thompson. From: jan.bernhardsson.swe@spray.se To: carnos.tula34@outlook.com Subject: RE: Ang. Bmw r62 1928 Date: Mon, 14 Apr 2014 10:44:10 -0700 Hej igen Brianna Jag får tillägga att jag skulle aldrig kunna köpa en sådan här motorcykel för dessa pengar i vanliga fall , de är svåra att finna och även renovera, det objekt som jag har, tar jag det som det kommer i framtiden. Skulle jag få köpa den för det du begär, då är du mycket givmild , men blir det så kommer den att fortsätta att rulla i mitt ägo. mvh jan bernhardsson From: Brianna Thompson carnos.tula34@outlook.com Sent: 1442014 5:42:55 PM To: jan.bernhardsson.swe@spray.se Subject: RE: Ang. Bmw r62 1928 Hej, Den Bmw R62-1928 är fortfarande till salu. Det ägdes till min far som dog i en bilolycka. Han bodde i Sverige och var en stor älskare av gamla bilar och cyklar. Jag vill inte sälja genom specialiserade företag. Jag hoppas att du verkligen brinner för, inte en återförsäljare. Det är i mycket gott skick, 100% original. Försäljningspriset är 2.200 euro. Du talar engelska? Jag är inte särskilt bekant med svenska språket. Tack igen för ditt intresse och jag önskar er lycka till, Brianna Thompson. > From: jan.bernhardsson.swe@spray.se > Subject: Ang. Bmw r62 1928 > To: carnos.tula34@outlook.com > Date: Mon, 14 Apr 2014 14:53:13 +0200 > > > > Hej Anna > Är den till det pris dom står i annonsen så köper jag den av dig direkt. > Mvh > Jan b > > Avsändarens telefonnummer är: 0706946245 >

 • 14-4-2014
  christianmagnusson0.0112234@gmail.com
  Aka: Christiana magnusson
  Tel: 076319799
  BLUFF:
  Första mailet han skickade: skicka mig det sista priset på telefonen Avsändarens telefonnummer är: 076319799 Jag svarar: 3300 kr Andra mailet han skickade: Hej, Jag kommer att köpa Telefon för 3300SEK och jag kommer att lägga 500SEK för leverans av Telefon till Belgien så jag kommer att betala dig 3800SEK för Telefon plus fraktkostnad till Belgien. Jag svarar: Sug kuk din horunge. Jävla äckliga parasit som sitter på blocket och försöker lura människor på pengar. Hoppas verkligen någon kommer åt dig och dina uppgifter och sätter ett skott i pannan på dig.

 • 14-4-2014
  b.r.en.da.n.a.t.a.s.ha29@gmail.com
  Aka: Bv
  Tel: 0467767453
  BLUFF:
  BLUFF: Ge mig det sista priset ......

 • 14-4-2014
  christianmagnusson00112234@gmail.com
  Aka: Christiana magnusson
  Tel: 076319799
  BLUFF:
  Vill skicka telefon till Belgien och betala via Bank Of England

 • 10-4-2014
  Anders@enbom.org
  Aka: Anders enbom
  Tel: 07721871999
  BLUFF:
  Verkar seriöst men när man kommer fram till dealen och ber om kontant istället för kortöverföring säger han hela tiden att "saker kommer ivägen" och det slutar med att han sedan inte svarar alls.

 • 9-4-2014
  bren.d.a.n.a.t.asha29@gmail.com
  Aka: Brenda natasha
  Tel: 0467767453
  BLUFF:
  Ge mig det sista priset ......

 • 9-4-2014
  fenaldowilliamsloanfunds@live.com
  Aka: Mr fenaldo williams

 • 7-4-2014
  a.morati00@outlook.com
  Aka: Andre morati

 • 6-4-2014
  christermansson290@gmail.com
  Aka: Christer mansson
  Tel: 12402570539
  BLUFF:
  Som svar på annons kommer ett SMS med innehållet: "Jag vill köpa din soffa email jag: christermansson290@gmail.com" Eftersom man kan skicka email direkt via blockets sida så finns det ingen anledning att skicka ett SMS med uppmaning att direkt svara per email.

 • 5-4-2014
  0rayxam5kee7eabr@feckless.trillianpro.com
  Aka: Brenda
  Tel: 0000000000
  BLUFF:
  pris? Säkerhetsinformation från Blocket: Meddelandet skickades den 54 2014 klockan 01:02 via webb-formuläret i din annons http:www.blocket.htm på Blocket. Blocket kan därför inte kontrollera om e-postadressen 0rayxam5kee7eabr@feckless.trillianpro.com är korrekt angiven.

 • 5-4-2014
  Dannahamilto@gmail.com
  Aka: Soffa
  Tel: 0000000000
  BLUFF:
  Did you still have your sofa for sale? respond directly to my e-mails (dannahamiltom?gmail.com) Thanks

 • 4-4-2014
  torbennohr91@gmailll.com
  Aka: Torben nöhr
  Tel: 15407097072
  BLUFF:
  torbennohr91@gmaill.com Aka: Torben nöhr Tel: 15407097072 OBS Klickan inte på Paypal länken ni får i mejlen från honom Jag har hört att det startats upp en falsk Paypal sida där de här personerna istället rensar folks konton De skickar de här mejlen till massor av personer och de vet inte ens vad annonsen handlar om från början...dvs massutskick till alla annonsörer oavsett vad man säljer där Ok bra, jag är nöjd med villkora av soffan som du har förklarat, jag är också nöjd med pris så jag är redo att betala 7,000 SEK eftersom jag vill köpa soffan för min familj i Istanbul, Turkiett. Vi fick precis flyttat så jag köper nya saker där Jag kommer att göra betalning med paypal, PayPal är snabbt, enkelt och säkert för mig, du har ett PayPal-konto redan?, och jag kommer att behöva din e-post med PayPal för betalning eller du kunde skicka mig en faktura (sjuk handtag PayPal avgift) och om du inte har ett konto, kan du enkelt skapa ett konto snabbt och enkelt på www.paypal.se Jag kommer att vilja komma tillbaka till mig med följande information: Ditt fullständiga namn: Fullständig adress: Mobiltelefonnummer. PayPal-konto e-postadress: Jag vill att du ska veta att plocka upp kommer att göras av min privata speditör som kommer och göra plocka upp från ditt hus till mitt hus i Istanbull, Turkiet. Jag hoppas att läsa från er snart. Vänliga hälsningar Torben.

 • 4-4-2014
  torbennohr91@gmaill.com
  Aka: Torben nöhr
  Tel: 15407097072
  BLUFF:
  (Jag blev fundersam över det här mejlet så jag googlade på nätet och hittade ett exakt lika på denna sida ,men där skriver han att han bor i London...och även använder sig av olika namn- men texten är samma) 03-4-2014 torbennohr91@gmail.com Från: Torben Nöhr Tel: +1 (540)709-7072 BLUFF: Ok bra, jag är nöjd med villkora av soffan som du har förklarat, jag är också nöjd med pris så jag är redo att betala 7,000 SEK eftersom jag vill köpa soffan för min familj i Istanbul, Turkiett. Vi fick precis flyttat så jag köper nya saker där Jag kommer att göra betalning med paypal, PayPal är snabbt, enkelt och säkert för mig, du har ett PayPal-konto redan?, och jag kommer att behöva din e-post med PayPal för betalning eller du kunde skicka mig en faktura (sjuk handtag PayPal avgift) och om du inte har ett konto, kan du enkelt skapa ett konto snabbt och enkelt på www.paypal.se Jag kommer att vilja komma tillbaka till mig med följande information: Ditt fullständiga namn: Fullständig adress: Mobiltelefonnummer. PayPal-konto e-postadress: Jag vill att du ska veta att plocka upp kommer att göras av min privata speditör som kommer och göra plocka upp från ditt hus till mitt hus i Istanbull, Turkiet. Jag hoppas att läsa från er snart. Vänliga hälsningar Torben.

 • 4-4-2014
  jonasdjurstedt@icloud.com
  Aka: Jonas djurstedt
  BLUFF:
  Hej Jag heter Jonas Djurstedt och ja har bott och jobbat i Stockholm sedan 3 januari på sveavägen 96. Den lägenheten jag bor i nu har sålts och utflyttning sker den 31 december. Kort om mig: 1. Tobaksfri 2. Inga husdjur pga allergier 3. Jag äger idag Calmega AB med 31 anställda så jag har god ekonomi och kommer väldigt socialt bra överens med grannar, jag vet själv att man inte vill ha störande ljud sent på kvällar. > >>>>>>>>>> Förskottsbetalning kommer jag självklart att kunna erhålla till er. Jag skickar länk till en artikeln så kan du enkelt läsa om vem jag är. http:www.entreprenor.senyheterung-entreprenor-med-europarekord_14694 3.html?servicePrint Mvh Jonas Djurstedt

 • 3-4-2014
  rolandhoffed@gmail.com
  Aka: Pietter
  BLUFF:
  is the Computer on Blocket still available and to be ship to Nigeria email me on Rolandhoffed@gmail.com

 • 2-4-2014
  joncolman645@gmail.com
  Aka: Jonas coleman
  Tel: 13168476098
  BLUFF:
  Good evening, Am Jonas and I will love to buy this hp laptop as a Present to my Daughter studying Oversea. After great consideration and hours surfing the internet this is exactly what i have been looking for, and am ready to buy this as soon as possible I think the easiest way to pay is through paypal (www.paypal.dk) seeing as i would be using my credit card, i know they are reliable, secure and i usually find this the most efficient method. I offer you €600 EUR for the item and shipment via Post Office (Express Mail). So what is needed for the payment if for you to send me a paypal payment request or. Your PayPal Email address: Your Full Name: Get back to me asap.. Waiting for your reply. Kind Regards, Jonas

 • 2-4-2014
  brenda.natasha29@gmail.com
  Aka: Brenda natasha
  Tel: 0467767453
  BLUFF:
  Ge mig det sista priset ...... Avsändarens telefonnummer är: 0467767453 Meddelandet skickades den 313 2014 klockan 21:06 Blocket kan därför inte kontrollera om e-postadressen bren.d.a.n.atasha29@gmail.com är korrekt angiven. Meddelandet skickades från ip-adressen 23.105.7.225 OK 3000 + 500 för transport till London via posten, totalt 3500 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras ....

 • 2-4-2014
  carolinekarlssonse@yahoo.se
  Aka: Caroline karlsson
  Tel: 0735044309

 • 1-4-2014
  brenda.na.t.a.s.ha29@gmail.com
  Aka: brenda natasha
  Tel: 0467767453
  BLUFF:
  Ge mig det sista priset ...... Avsändarens telefonnummer är: 0467767453 OK 6500 + 500 för transport till London via posten, totalt 7000 SEK helt och hållet .... Vänligen ge mig dina bankuppgifter för utbetalning ska göras .... Kontohavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift IBAN: Jag kan också betala via PayPal om du har ett PayPal-konto, ge mig ditt PayPal-konto e-post för att betalningen ska göras .... Här är den leveransadress nedan, Namn:Brenda Natasha Address:7 Chapel Close Grays-Essex. Post Code:RM20-3JG City:London Country:United Kingdom Så pls Skicka dina bankuppgifter för att betalningen skall göras, Kontoinnehavarens namn: Kontonummer: Bankens namn: Bank clearing: Swift BIC-kod: IBAN: Ge mig ditt Paypal-konto e-post för mig att göra den betalning om du föredrar Paypal ...... Du kan skicka en Paypal faktura förfrågan till mig ....

 • 1-4-2014
  a.morati01@outlook.com
  Aka: Andre morati
  BLUFF:
  Hello, Thanks for the Prompt response.....i can see from the picture and post that its in good condition, But i will like you to know that am not in Sweden so i cant be able to come and view what am buying this is why i asked for the condition and the year you have owned it before we can proceed with the payment...but am currently out of London to visit my family in United State...... and i am sure the Furniture is in good condition as you have said. I dont mind if you can have more photos of the Merchandise that you would like to send to me for review. I am willing to pay a total sum of 21,000.00 Kr for it and the payment will be done via PayPal if my offer is accepted. For the Paypal sub charge due ( Transfer charges ), I will be responsible for that so you will not be paying any charges to transfer the full fund into your account once its visible on your Paypal Account. Concerning the payment, i will proceed with the payment as soon as possible without any delay once i have the information below...... Your Name: Your PayPal e-Mail Address: Contact Phone Number: The pick up will not hold until you might have gotten the full fund and it clears into your account so no problem about that.I wait to read from you soonest so we can proceed with the transaction. Have a nice day Morati

 • 30-3-2014
  davidjames4real27@gmail.com
  Aka: David james
  BLUFF:
  This is to inform you that you are required to send £200.00 EUR for the pickup agent charges to the address below via Western Union and get back to us with the relevant information which you will be provided with after the money has been sent, you are requested to email us the Reference Number, senders name and address used to make the transfer and the secret question and answer. As soon as we have received these information from you, we will credit the sum of £825.00 EUR to your PayPal account. Below is the address where the PayPal Charges is to be sent to using Western Union. Agents Info: Name;stephan David Address;Montignsystraat,106 City;Anwerpen Code;2018 Country;Belginm.

 • 30-3-2014
  mthorsten1983@yahoo.com
  Aka: Maria thorsten

 • 30-3-2014
  mthorsten1983@gmail.com
  Aka: Maria

 • 30-3-2014
  bensonfinancialservices@hotmail.com
  Aka: Paul cortez

 • 28-3-2014
  vet@sms.se
  Aka: Jessica
  BLUFF:
  Varnar för en bedragerska som åker i Falköping och säljer varor , via blocket . hon ta dubbel betalt . hon är välutbildad innom jyridik så hon kan vilseleda folk. Kallar sig för Jessica

 • 28-3-2014
  falbygdens@psyk.se
  Aka: Jessica
  BLUFF:
  Hej varnar alla för en galen dommare dam som . vill smutskasta andramänniskor . jag har inte lrat någon eller vill inte lura någon . hon bor i floby har förmoligen personlighets svårigheter eller drågproblem . hon ringer sent om nätterna och trakaserar folk . hon är inte från denna planet. tror att hon bor på falbygdens sjukhem så kallad flodby avdelning lämna aldrig ditt tele nummer till denna osatbila männisdka hon är enligt mig . en person som förföljer människor och smutskastar folk Snälla Jessica sluta ge dig . byter tele nummer orkar inte mmed dig mvh Sannna

 • 28-3-2014
  flobygalenbedrageska@hotm.se
  Aka: Jessica
  BLUFF:
  Hej varnar alla för en galen dommare dam som . vill smutskasta andramänniskor . jag har inte lrat någon eller vill inte lura någon . hon bor i floby har förmoligen personlighets svårigheter eller drågproblem . hon ringer sent om nätterna och trakaserar folk . hon är inte från denna planet. tror att hon bor på falbygdens sjukhem så kallad flodby avdelning lämna aldrig ditt tele nummer till denna osatbila männisdka hon är enligt mig . en person som förföljer människor och smutskastar folk Snälla Jessica sluta ge dig . byter tele nummer orkar inte mmed digmvh Sannna

 • 28-3-2014
  ingen@adress.epost
  Aka: Sanna johanssonkatarina johansson
  Tel: 07203310140703196820
  BLUFF:
  Jaha. Tydligen gillas det inte att man varnar andra, då blir man kallad psykiskt sjuk och annat fult. Jag har aldrig i mitt liv tagit droger, aldrig begått bedrägeri eller stulit något. Jag har heller aldrig hävdat att jag jobbat med juridik - det har jag aldrig gjort, jag har däremot läst juridik och borde alltså VERKLIGEN vetat bättre. Har heller ingen väninna som är domare, men känner en man som är och har endast sagt att jag ska diskutera bevisvärdering med honom, eftersom jag inte är bra på det, och antagligen har jag inte tillräckligt med bevisning för att gå till domstol. Det finns ett köpekontrakt, men inget kontantkvitto, även om damerna vill hävda det. Ja, jag har varit dum som fan, men jag är varken galen eller på droger och jag har verkligen inte fått ett öre för datorn. Så var varnade om ni stöter på dessa damer på blocket - det är allt jag kan göra, sedan får folk själv välja vem de vill tro på. Det är alltså dessa damer som kallar mig galen kvinna i flobyJessica (eftersom jag inte luras så är det mitt namn).

 • 28-3-2014
  galenkvinnaflogby@hotmvet.se
  Aka: Jessica
  BLUFF:
  Varning hon bor i flodby .... PSYKISKT SJUK KVINNA . SOM HAR INTE ALLA HÄSTAR HEMMA. HON TAR BETALT FÖR VARAN SEDAN KRÄVER HON YTTLIGARE BETALT

 • 28-3-2014
  madelen@live.se
  Aka: Madelen
  BLUFF:
  Hej Detta är ett meddelande från helenavahlin@gmail.com som sett din annons på Lokus och har skickat dig ett meddelande. Meddelandet är: You still have this item for sale? send letter to my e-post helenavahlin@gmail.com Du hittar annonsen på: Klicka här för att komma till annonsen. Med vänlig hälsning: Namn: helenavahlin@gmail.com Telefon: Hello I was just about to make the payments when i had this little problem with the picking up of the merchandise , I am currently on sea and i am buying the merchandise for my son i tried to book pick up with my pick up agent, but they asked me to pay first before they can make the booking, and they only accept western union online for payments and they dont accept paypal or transfer and I tried to send the money online but i couldnt and I am on sea and there is no way i can get the money transfer to my pick up agent via western union , so i wanted to ask if it was OK for me to include my pick up agents fees in the payments I am about to send through paypal, my pick up agent charged 3,000 sek plus insurance and all , pls can i include their money in the payments I want to send to you then after i have made the payments and you confirm the payment in your account you will help me forward the 2,000 sek to my pick up agent through western union online, this I would have do by myself and not bother you but the for the fact that I am currently on sea, I just wanted to seek your consent before going ahead with the payments,I will more than appreciate if you mail me back, and I will be making the payments shortly once you agree with me kindly let me know. i will send you the 2000sek and the 3300 SEK for the total to be 5500 SEK once you agree with me Thanks. I have just complete the Payment of the item from my paypal account and i am sure you have received the notification receipt from paypal you can check your INBOX or SPAM for the notification receipt send from the paypal and they have the total amount out of my account To make it explicit enough item amount 3300 SEK pick up amount 2000 SEK total amount 5300 SEK now they have the total amount of 5300 SEK out of my account by now and i want you to visit www.westernunion.com and get the 2000 SEK amount send to the pick up shipping address to ( NAME-Stephan David COUNTRY- BELGIUM ) and once you have it send kindly let me know i will be waiting for your mail thanks Hej Detta är ett meddelande från helenavahlin@gmail.com som sett din annons på Lokus och har skickat dig ett meddelande. Meddelandet är: You still have this item for sale? send letter to my e-post helenavahlin@gmail.com Du hittar annonsen på: Klicka här för att komma till annonsen. Med vänlig hälsning: Namn: helenavahlin@gmail.com Telefon: Hello I was just about to make the payments when i had this little problem with the picking up of the merchandise , I am currently on sea and i am buying the merchandise for my son i tried to book pick up with my pick up agent, but they asked me to pay first before they can make the booking, and they only accept western union online for payments and they dont accept paypal or transfer and I tried to send the money online but i couldnt and I am on sea and there is no way i can get the money transfer to my pick up agent via western union , so i wanted to ask if it was OK for me to include my pick up agents fees in the payments I am about to send through paypal, my pick up agent charged 3,000 sek plus insurance and all , pls can i include their money in the payments I want to send to you then after i have made the payments and you confirm the payment in your account you will help me forward the 2,000 sek to my pick up agent through western union online, this I would have do by myself and not bother you but the for the fact that I am currently on sea, I just wanted to seek your consent before going ahead with the payments,I will more than appreciate if you mail me back, and I will be making the payments shortly once you agree with me kindly let me know. i will send you the 2000sek and the 3300 SEK for the total to be 5500 SEK once you agree with me Thanks. I have just complete the Payment of the item from my paypal account and i am sure you have received the notification receipt from paypal you can check your INBOX or SPAM for the notification receipt send from the paypal and they have the total amount out of my account To make it explicit enough item amount 3300 SEK pick up amount 2000 SEK total amount 5300 SEK now they have the total amount of 5300 SEK out of my account by now and i want you to visit www.westernunion.com and get the 2000 SEK amount send to the pick up shipping address to ( NAME-Stephan David COUNTRY- BELGIUM ) and once you have it send kindly let me know i will be waiting for your mail thanks Hej Detta är ett meddelande från helenavahlin@gmail.com som sett din annons på Lokus och har skickat dig ett meddelande. Meddelandet är: You still have this item for sale? send letter to my e-post helenavahlin@gmail.com Du hittar annonsen på: Klicka här för att komma till annonsen. Med vänlig hälsning: Namn: helenavahlin@gmail.com Telefon: Hello I was just about to make the payments when i had this little problem with the picking up of the merchandise , I am currently on sea and i am buying the merchandise for my son i tried to book pick up with my pick up agent, but they asked me to pay first before they can make the booking, and they only accept western union online for payments and they dont accept paypal or transfer and I tried to send the money online but i couldnt and I am on sea and there is no way i can get the money transfer to my pick up agent via western union , so i wanted to ask if it was OK for me to include my pick up agents fees in the payments I am about to send through paypal, my pick up agent charged 3,000 sek plus insurance and all , pls can i include their money in the payments I want to send to you then after i have made the payments and you confirm the payment in your account you will help me forward the 2,000 sek to my pick up agent through western union online, this I would have do by myself and not bother you but the for the fact that I am currently on sea, I just wanted to seek your consent before going ahead with the payments,I will more than appreciate if you mail me back, and I will be making the payments shortly once you agree with me kindly let me know. i will send you the 2000sek and the 3300 SEK for the total to be 5500 SEK once you agree with me Thanks. I have just complete the Payment of the item from my paypal account and i am sure you have received the notification receipt from paypal you can check your INBOX or SPAM for the notification receipt send from the paypal and they have the total amount out of my account To make it explicit enough item amount 3300 SEK pick up amount 2000 SEK total amount 5300 SEK now they have the total amount of 5300 SEK out of my account by now and i want you to visit www.westernunion.com and get the 2000 SEK amount send to the pick up shipping address to ( NAME-Stephan David COUNTRY- BELGIUM ) and once you have it send kindly let me know i will be waiting for your mail thanks Hej Detta är ett meddelande från helenavahlin@gmail.com som sett din annons på Lokus och har skickat dig ett meddelande. Meddelandet är: You still have this item for sale? send letter to my e-post helenavahlin@gmail.com Du hittar annonsen på: Klicka här för att komma till annonsen. Med vänlig hälsning: Namn: helenavahlin@gmail.com Telefon: Hello I was just about to make the payments when i had this little problem with the picking up of the merchandise , I am currently on sea and i am buying the merchandise for my son i tried to book pick up with my pick up agent, but they asked me to pay first before they can make the booking, and they only accept western union online for payments and they dont accept paypal or transfer and I tried to send the money online but i couldnt and I am on sea and there is no way i can get the money transfer to my pick up agent via western union , so i wanted to ask if it was OK for me to include my pick up agents fees in the payments I am about to send through paypal, my pick up agent charged 3,000 sek plus insurance and all , pls can i include their money in the payments I want to send to you then after i have made the payments and you confirm the payment in your account you will help me forward the 2,000 sek to my pick up agent through western union online, this I would have do by myself and not bother you but the for the fact that I am currently on sea, I just wanted to seek your consent before going ahead with the payments,I will more than appreciate if you mail me back, and I will be making the payments shortly once you agree with me kindly let me know. i will send you the 2000sek and the 3300 SEK for the total to be 5500 SEK once you agree with me Thanks. I have just complete the Payment of the item from my paypal account and i am sure you have received the notification receipt from paypal you can check your INBOX or SPAM for the notification receipt send from the paypal and they have the total amount out of my account To make it explicit enough item amount 3300 SEK pick up amount 2000 SEK total amount 5300 SEK now they have the total amount of 5300 SEK out of my account by now and i want you to visit www.westernunion.com and get the 2000 SEK amount send to the pick up shipping address to ( NAME-Stephan David COUNTRY- BELGIUM ) and once you have it send kindly let me know i will be waiting for your mail thanks

 • 28-3-2014
  vetg@holiday.se
  Aka: Mikael
  Tel: 0000000000
  BLUFF:
  Skickat mail från proxy (svara.inte@blocket.se) Med sina kontouppgifter i ett kopierat "blocket mail" Detta är en bekräftelse på att din e-postadress har registrerats som köpare i ett ärende hos Blocketpaket Säljare: Mikael Hansson, Prinsgatan 15 B, 703 41 Örebro Stämmer dessa uppgifter? Varans namn: Projektor JVC DLA-X55R Varans pris: 10.000 SEK Bygger inte denna betalningsförfrågan på en aktuell överenskommelse mellan dig och avsändaren så kan du bortse ifrån detta mail. Otillbörligt användande av denna tjänst rapporteras till vår support. Tjänstens villkor. Du ska nu göra inbetalningen till vårt bankkonto. Om du betalar via Internetbank ange OCR-numret i fältet för OCR-nummer (som meddelande). Om du betalar via bankkontor ange OCR-numret i blankettens meddelandefält Bank: Swedbank Clearingnummer: 83279 Kontonummer: 9238141379 (ange "Trustly Group" som betalningsmottagare) OCR-nummer: 621902170 Glöm inte att ange OCR-nummer som meddelande.

 • 28-3-2014
  inget@hotmail.se
  Aka: Farlig
  BLUFF:
  Hejsan. Jag vill tacka för att du visat intresse för min projektor, tyvärr är det så att jag fått åka med jobbet till Visby och kommer tillbaka om 9 dagar men om intresse finns kvar så kan jag skicka den med säker betaltjänst. Det blir tryggt för mig och dig. Det fungerar som så att jag upprättar ett ärende hos Payson och sedan gör du en överföring till dom i förskott som dom håller tills du fått projektorn, Via Payson får du prova och se att allting är i sin ordning. ENBART När du sedan är nöjd med projektorn skall du godkänna ärendet så att dom kan göra betalningen till mig. Läs mer om tjänsten: https:www.payson.setjänsterpaysongaranti Om intresse finns kvar så kan jag omgående upprätta ett ärende och skicka dig projektorn. (Jag bjuder på frakten och skickar den med REK) (Först till kvarn som gäller) Med vänlig hälsning Jonas Den 18 mars 2014 08:47 skrev Pontus Wennberg : Hej Jonas jag är intresserad av projektorn, är den helt ny? varför säljer du? mvh Pontus Avsändarens telefonnummer är: 0738156427 Säkerhetsinformation från Blocket: Meddelandet skickades den 183 2014 klockan 08:37 via webb-formuläret i din annons http:www.blocket.sevi52708479.htm på Blocket. Blocket kan därför inte kontrollera om e-postadressen pontus.wennberg@hotmail.com är korrekt angiven. Om meddelandet verkar konstigt eller oseriöst – svara inte, utan att läsa våra säkerhetstips först på http:www.blocket.sekundsakerhet.htm Avsändaren kan inte se din e-postadress förrän du svarar på detta mejl. Meddelandet skickades från ip-adressen 88.129.139.105

 • 28-3-2014
  galenflodby@ejmail.se
  Aka: Jessica
  BLUFF:
  Varning hon bor i flodby .... PSYKISKT SJUK KVINNA . SOM HAR INTE ALLA HÄSTAR HEMMA. HON TAR BETALT FÖR VARAN SEDAN KRÄVER HON YTTLIGARE BETALT

 • 28-3-2014
  galentant@floby.se
  Aka: Jessica
  BLUFF:
  Varning hon bor i flodby .... PSYKISKT SJUK KVINNA . SOM HAR INTE ALLA HÄSTAR HEMMA. HON TAR BETALT FÖR VARAN SEDAN KRÄVER HON YTTLIGARE BETALT. AV Sanna johansson men kvitto finns på 5000kr. kontant på plats. hon jessica kräver mer pengar hon påstår ha jobbat med jyridik och gått mot väggen samt hon hotar att hennes veninna är dommare . Hon ringer och är hotfull och otrevlig b... tror hon går på droger.

 • 28-3-2014
  fffs@galen.com
  Aka: Jessica
  BLUFF:
  Varning hon bor i flodby .... PSYKISKT SJUK KVINNA . SOM HAR INTE ALLA HÄSTAR HEMMA. HON TAR BETALT FÖR VARAN SEDAN KRÄVER HON YTTLIGARE BETALT. hon är inte klok

 • 28-3-2014
  floby@galen.se
  Aka: Jessica
  Tel: 0739850646
  BLUFF:
  Varning hon bor i flodby .... PSYKISKT SJUK KVINNA . SOM HAR INTE ALLA HÄSTAR HEMMA. HON TAR BETALT FÖR VARAN SEDAN KRÄVER HON YTTLIGARE BETALT

eXTReMe Tracker