Pdf kataloger

Pdf katalogerElnordic produktkatalog i Pdf från 2009

Elnordic Pdf Katalog från 2009

Gjord i Indesign och jag har använt mig av Indesigns fantastiska funktioner som att kunna importera produkttext från Excel fil. Du gör en mall i indesign och importerar produktdata. Indesign skapar sedan så många sidor som du har rader i Excel filen. I mitt fall blev det 84 sidor. Mycket effektivt där det går att tillämpa. Extra roligt var det när en konkurrent gissade att katalogen kostade 50 000 SEK att producera. Vilket inte riktigt är sant. Förvisso kostar en omslagsbild men det är en helt annan femma.


Fönsterfixarens produktkatalog i Pdf från 2014

Fönsterfixarens produktkatalog i Pdf från 2014

Fönster Fixarens produktkatalog som Pdf är inte automatiserad via Indesign p.g.a. typen av data och information som katalogen har. Allt är manuellt gjort. En långkörare som man inte gör om varje dag. (74 sidor)


Best jobb produktkatalog i Pdf från 2009

Best jobb produktkatalog i Pdf från 2009

Varje MLM bolagens dröm är att ha en sådan fin utgåva på en komplett katalog för de i "teamet". Du får under inga omständigheter sprida informationen vidare i katalogen. Katalogen är skapad för att rekrytera nya medlemmar inom Agel MLM. Du som funderar på att bli medlem i MLM världen beakta att det är ytterst krävande och du måste avsätta mycket tid för att lyckats. Dessutom ganska dyrt i initialskedet. Hamnar du dessutom i ett team som inte är Engagerade kommer du inte att lyckas att tjäna pengar. Jag jobbade inom MLM världen men var aldrig med i själva MLM businessen, utan som konstruktören bakom olika Team sammanslutningar. Utvecklade helt enkelt verktyg för att kunna genomföra agendan. Som t.ex. mlmStore (försäljning av leads) och Bestjobb (rekrytering av teammedlemmar till Bestjobb). En PDF katalog på 36 sidor från 2009, tror jag. Manuellt arbete.


Mlm Store produktkatalog i Pdf från 2009

Mlm Store produktkatalog i Pdf från 2009

Mlmstore hade en komplicerad försäljnings verktyg. För att klargöra visa detaljer gjorde jag en manual. Tydligt med coolt snyggt och spännande färgval. Endast 4 sidor.