Kontakta mig


Arkiv

Handymann, ContainerRally, Norrlandsimporten -Bluff & Båg!

13-06-2014 Handymann –suck!

Granskning av Norrlandsimporten, Containerrally samt Handymann

Nu är jag tillbaka med en liten rapport om detta företag som numera även heter Handymann. Handymann är en relativ ny sajt som ägs av Norrlandsimporten och Containerrally. Jag har valt att inte skriva på över ett år om Containerrally eller Norrlandsimporten för jag tror bestämt på att man kan bli bättre och bete sig bättre. När jag noterade att Handymann hade fixat ett forum för att kunna ge svar till sina kunder blev jag glad överraskad. Tydligen är forumet återigen ett sjukligt redskap för Handymann att ljuga. Jag hade helt enkelt fel! Handymann, Norrlandsimporten och containerrally fortsätter i gamla spår. Fuska och ljuga för andra kunder som tycker att Handymann inte är något bra.

Att ljuga rakt ut till kunderna och fara med osanning i olika foruminlägg för att istället koncentrera sig på att bli bättre visar för mig att så länge samma person driver detta företag jag syftar på Daniel Olsson (VD) så blir det en härdsmälta av allt som denna person tar i. Och då menar jag inte i positiv anda.


På Handymann forum läste jag nyligen ett inlägg som handlar just om mig och vad jag skriver här. Norrlandsimporten, Containerrally, Handymann påstår igen att jag ljuger för sina kunder.
På Handymann forum ställdes en enkel fråga av en gäst om huruvida denna artikel stämde med verkligheten. Handymann svarade på inlägget. När jag tittade vidare så har Handymann börjat förse besökare med falsk information. Jag svarar på meddelandet här för att Daniel Olsson på Handymann inte ska kunna radera mitt svar. Handymann vill inte att man skriver dåligt om dem. Man ska skriva endast positiva saker, annars tas meddelandet bort.

Nedan ser du en skärmbild på Handymann foruminägg. Längre ner kan du se mitt svar.

fdgdfg

 1. Containerrally hade tagit mina bilder och placerat dessa på Containerrally hemsida. Jag bar då Daniel (Ansvarig VD) att ersätta mig för perioden han haft bilden enligt lagen om upphovsrätt. Detta kallar Daniel för utpressning. Någon utfästelse har inte betalats ut ännu till mig eller en ursäkt. Det enda som har skett är att Daniel tycker att det är inte hans fel. Jag har valt att inte stämma Norrlandsimporten då jag tror på att man kan lösa detta på tu man hand. Tydligen har jag fel gällande Handymann.
 2. Jag överväger att faktiskt lägga in ett kommentarsfält via Facebook. Dock är det inget jag har ännu bestämt att ha.
 3. Jag har aldrig någonsin tagit bort någonting. Var och vad skulle jag ha tagit bort? Snarare är det så att jag haft mail från före detta kunder till Norrlandsimporten som berättat för mig sin version. Vissa har ringt och några har mailat. Med hänsyn till ännu ej utförda leveranser till dessa kunder har jag ej återgett dessa kunders versioner, då jag vet att Norrlandsimporten saboterar för kunder som yppar sig om saken till andra. Därför har före detta kunder förblivit anonyma.
 4. Här är ett allvarligt antagande från Handymann och jag borde anmäla Norrlandsimporten för förtal. Självklart är detta osant.
 5. Självklart är detta även ett påhopp. Det finns inget brott begått. Däremot är brottet att Norrlandsimporten har gjort intrång i upphovsrätten. Återigen ren lögn från Norrlandsimporten och Handymann.
 6. Det finns inga belägg för detta vad jag kan se. Det är helt enkelt påhittade siffror.
 7. Jag förstår inte själva meningen här, men att människor har rätt att protestera och demonstrera mot fusk, orättvisor är varje människans rättighet. Att sedan Handymann inte kan ta bort mina egna inlägg (De kallar detta för svartmålning) på min sida känns naturligtvis frustrerande för dem då fler kan läsa om dem och vad de sysslar med.
 8. Jag vet inte om han menar det företaget som jag jobbat på förut. Självklart finns den kvar men ombildad till ett aktiebolag istället, med samma hemsida och samma företag och lokaler. Tyvärr kan jag inte skriva namnet på företaget då företaget inte har att göra med ersättningsanspråk och saken.
 9. Norrlandsimporten försöker framställa saken som om det vore en juridisk sak, vilket Norrlandsimportens VD vet att det inte är. Självklart finns varken dom, polisanmälan eller annan av Daniels påhittade ”hot”. Du som önskar veta mer eller har material i form av bevis för att detta företag har missköts sig mot dig, är välkommen att e-post mig eller ringa. Finner jag materialet trovärdigt, lägger jag gärna upp den här så fler få chansen att se och läsa och ta ställning till om man ska vara kund hos Handymann eller inte.
 10. Se punkt 7.
 11. Juridiskt på papper, det kan jag inte svara på, eftersom jag inte vet det. Moraliskt, mycket tveksamt.

De är du som kund som bör ta ställning huruvida du som möjlig kund vill göra. Mina rapporter och artiklar om detta företag är ärliga där jag presenterar framför näsan på dig mycket tveksamma aktiviteter om Handymann, Norrlandsimporten och Containerrally. I mina ögon gör du en chansning när du anlitar dem, men det är du som bestämmer, självklart. Som du också kan se har jag en sida med Blocket bedragare. Här kan man rapportera eller hitta bedragare så du inte blir lurad. Du kan fråga dig själv varför jag gör detta? Vad tjänar jag på detta? Svaret är enkelt. Ibland räcker inte den vanliga vägen för att lösa brott och förhindra missbruk och bedrägerier. Ovetande konsumenter riskerar varje dag att bli lurade av olika företag och banne mig så vill jag få ett slut på detta! En gång för alla. Och jag gör detta av helt fri vilja utan som helst tanke på pengar.

Men hur är Kundernas officiella reaktioner på Handymann egentligen?

Rejta är ett omdöme sajt som ägs av Eniro. Där kan kunderna skriva vad de tycker om Handymann, Norrlandsimporten samt Containerrally utan att Daniel Olsson (VD) kan ta bort negativa omdömen. Klicka på bilden för att läsa dessa omdömen, och avgör själv. Fråga dig själv hur mycket övertygande bevis behöver du?

Handymann och Norrlandsimportens officiella kundomdömen

Nedan kan du läsa de tidigare artiklar som jag skrivit, där självklara bevis framläggs.


01-06-2013 Containerrally & Norrlandsimporten –Bluff & Båg!

I våra tidigare artiklar om Containerrally har jag uppmärksammat och informerat Containerrally på att sluta vilseleda konsumenter och ta andras bilder. I.o.m detta har leverantörer, konsumenter och andra drabbade hört av sig till mig för att berätta sin version av Containerrally och om deras dåliga erfarenheter om Containerrally och Norrlandsimporten. Och det är inga trevliga berättelser om Containerrally som återges. Eftersom jag inte publicerar någonting utan bevis ber jag alltid att den drabbade att skickar med handlingar som styrker det som återges. I min nya artikel lägger jag fram bevis för dig kära läsare som visar hur Containerrally förfalskar och ljuger om certifieringar, produktbilder och produktblad. Nedan är en berättelse från ett verkligt fall och som handlar om Containerrally misskötsel, förfalskningar och plagiat på braskaminer. Men först en introduktionsinformation om miljövänlig brasvärme så att du förstår vad du ska förvänta dig av en riktig braskamin.

Miljövänlig brasvärme

Brasvärme är mysigt och energibesparande. Modern brasvärme är dessutom miljövänlig och CO-neutral. Det har skett en enorm utveckling inom brasvärmebranschen de senaste åren. Modern teknik har gett oss effektivare och miljövänligare produkter. På grund av vårt karga klimat leder våra nordiska tillverkare den tekniska branschutvecklingen som gjort att de flesta kaminer som idag tillverkas i norden ligger långt under de gränsvärden som används som EU-standard för att CE-märka en braskamin. De mest välrenommerade och seriösa tillverkarna i norden har gått ännu ett steg längre och låtit Svanenmärka eller P-märka sina produkter, vilket borgar för att de uppfyller de hårdaste miljökraven som kan ställas idag. En Svanenmärkt kamin brinner 90 % renare och är 40 % effektivare än vad EU-standarden kräver. För att få en installerad braskamin godkänd för användning i Sverige måste Boverkets nationella minimikrav uppfyllas. Dessa är betydligt hårdare än gällande EU-standard, vilket kan ställa till bekymmer för konsumenter som köpt en till synes billig kamin från en mindre nogräknad importör, oftast över internet i tron om att en CE-märkt kamin, som får enligt EU-reglerna får säljas inom hela EU, per automatik är godkänd att installeras och användas i Sverige. Har din braskamin, pelletskamin eller vedkamin strulat? –ja, förklaringen är nog att du köpt en billig importerad produkt.

Containerrally & Norrlandsimporten -Använder Tv4:s Bygglov som täckmantel!

Containerrally & Norrlandsimporten, som är ett och samma företag, är ett exempel på en importör som systematiskt försöker vilseleda sina kunder. Kaminerna som marknadsförs som tillverkade av ”Amerikas största kamintillverkare” kommer i verkligheten från mindre fabriker i Kina som troligen inte är speciellt insatta i den svenska miljödebatten. Monteringsanvisningar, bildmaterial etc. som den Kinesiska tillverkaren inte tillhandahåller har Norrlandsimporten och Containerrally istället i flera fall valt att otillåtet kopiera från seriösa kamintillverkare och bara bytt ut namnet mot sitt! Förfalskade produktcertifikat har också bevisligen används. Funderar ni på en braskamin och vill elda brandsäkert och med rent miljösamvete är därför rådet att ta kontakt med en väletablerad handlare och undvika Internets bakgård av rufflare och gangsters.

Nedan, en e-post skärmbild på en leverantörens fråga till Tv4 om varför Containerrally utnyttjar tv4 program Bygglov som täckmantel på sin gratis blogg. Efter att tv4 juridiska ombud har kontaktats har Containerrally tagit bort tv4 kopplingen, dock inte bloggen. Jag hoppas naturligtvis att du som läser detta ser bloggen som ett stort sorgebarn, och tar avstånd från sådana vilseledande knep som Containerrally ägnar sig åt. Överhuvudtaget bedriver Containerrally och Norrlandsimporten en omfattande falsk propaganda för sina produkter via internet.
Containerrally tv4 bluff

Förfalskade Certifikat

En annan lverantör av braskaminer har skickat frågan till Boverket ifall Containerrallys kaminer har äkta certifikat! Nedan ser du frågan och svaret.
Vi har genom ett flertal kunder blivit uppmärksammade på att en leverantör/importör av braskaminer, Norrlandsimporten AB 556834-9111, Containerrally, använder sig av uppenbarligen förfalskade certifikat och vilseledande marknadskommunikation, se bilaga 1 och 2 (Finns i Pdf:en), vilket vi anser skadar trovärdigheten för hela brasvärmebranschen och även utgör en fara för liv och hälsa för de konsumenter som förs bakom ljuset. Diskussioner har förts om hur vi på bästa sätt angriper problemet. Slutsatsen vi kommit fram till är att bästa lösningen vore om levrantörsledet tog frågan vidare till Boverket som är tillsynsmyndighet i frågor som denna. Vi är tacksamma om Brasvärmeföreningen inser allvaret och ställer en förfrågan om Boverket kan kontrollera äktheten i de certifikat som Norrlandsimporten använder sig av. Boverket kunde via telefon bekräfta att Norrlandsimporten har falska certifikat. TÜV har inte utfärdat certifikatet. För att själv kontrollera certifikaten från Containerrally, kontakta Boverket.
Ladda ner Pdf som visar de falska certifikat på kaminer ca 500 kb.

Kopierade och förfalskade bruksanvisningar och produktblad på kaminer ac Containerrally från företaget TermaTech

I dessa två pdf:er har Containerrally inte ens brytt sig om att i sin förfalskade pdf att ändra texten: ”Glas brukar inte behöva underhållas utöver normal rengöring. Du rengör enklast med TermaTechs glasrens eller vatten.” Klicka på bilden för at ladda ner Pdf:en. Jag antar att Norrlandsimporten och Containerrally bedriver massiv förfalskning av sitt marknadsföringsmaterial. Hur länge har detta pågått vet jag inte men antagligen redan från starten. Hur många olika produktgrupper som omfattas av detta fusk är också oklart.

Termatech Produktblad original   termatech produktblad förfalskning

Kopierade och förfalskade bruksanvisningar på kaminer av Containerrally från företaget Contura

Klicka på bilderna för att ladda ner Pdf. Företaget Contura reagerade starkt och snabbt på detta tillslag av Containerrally och Norrlandsimporten

contura original produktblad   Förfalskning av Containerrally på contura produktblad

 

Slutnot

Allvarligt, kära läsare. Jag ställer mig frågan varför detta företag finns kvar i Sverige? Och varför du som konsument köper därifrån. Är priset verkligen en avgörande faktor för ditt köpbeslut? Önskar du som konsument genom att handla av Norrlandsimporten urholka säkerheten, kvalitén? Vill du gynna Bluff & Båg företag? Jag som skriver detta slås för informationsfrihet på internet varje dag. Jag vill från ett neutralt perspektiv belysa både orättvisor och bluffare på internet. Må hända att Containerrally och Norrlandsimporten råkade knacka på min dörr. Det är kanske tur, då vi alla andra som köper och säljer får en inblick i ett bluff företags verksamhet som annars inte vore möjlig att få insyn i. Har du råkat ut för Norrlandsimporten eller Containerrally? Skriv och berätta. Men kom ihåg att bifoga bevis.


13-05-2013 Uppföljning om ContainerRally och Norrlandsimporten AB.

De senaste veckorna efter jag skrivit artikeln som du kan läsa här nedan, har ContainerRally tillsammans med Norrlandsimporten (Samma bolag) skrivit av sig. Att skriva för att förvanska sanningen för konsumenter är illa nog men att systematiskt ljuga om fakta är både skrämmande och visar bara att någonting är riktigt, riktigt illa med Container Rally och Norrlandsimporten. Du som fortfarande tvivlar. Du har bilderna framför näsan. Det visar sitt tydliga bildspråk. Det är inte påhittade eller retuscherade, fast jag är en duktig sådan ska jag inte sticka under stolen med. Jag är till yrket konstnär men studerade aldrig på konstfack (Jo, jag fick ett stipendium) och tjänade pengar efter skolan på att hjälpa teckningsläraren att lära andra elever att teckna och måla. Jag hade också eget utställningsskåp med mina bilder i skolans foajé. Mina föräldrar var inte rika, så jag fick börja arbeta istället. Så konstfack fick jag lägga åt sidan i väntan på en gynnsammare ekonomisk situation. Men jag fortsatte att måla, rita och utvecklas på fritiden eller så fort tiden räckte till. Det är min passion och är nära knytet till mitt nuvarande liv. Om ContainerRally tar mina bilder och tjänar pengar via dem, är det inte okey! Oavsett om Container Rally påstår att de fått dem från sin leverantör. Därför är mitt varumärke gelki skyddad via PRV (Registreringsnummer: 0410673). Det är ett legitimt skydd som jag med privata medel betalt för att värna om mina alster. Stanna upp ett tag och sätt dig in i min situation. Skulle du vilja att din tid som du offrat gagnar någon annan ekonomiskt? Och svara ärligt nu. Jag sträckte ut handen till ContainerRally och bar om ersättning för den tid mina bilder fanns på deras gamla hemsida Container Rally. Daniel Olsson som är VD för Norrlandsimporten tyckte annorlunda och nekande mig den rättmättiga ersättningen.

Eftersom jag arbetar med 30 tal olika hemsidor (jag skapar även olika typer av elhandel lösningar) som handlar om fönster är jag en flitig skribent i många olika seriösa medium. P.g.a. mitt intresse för Pvc fönster råkade jag av en slump titta lite närmare på ContainerRallys så kallade vridbara pvc fönster. Och som jag skrev i min tidigare artikel så blev jag förbluffad och chockad över hur felaktigt Container Rally hade lagt upp information till konsumenten angående dessa fönster. Som TUR är KAN jag detta och ifrågasatte Container Rally, både muntligt och skriftligt via Daniel Olsson, ja resten kan du läsa nedan.

Daniel Olsson, det är allas rättighet att veta om ContainerRally ljuger för köparen med desinformation om Pvc vridbara fönster. Det handlar inte om att jag har kopplingar till olika fönster hemsidor. Jag skulle snarare säga att besökarna har tur att jag råkade kika i samma veva på vad Container Rally skrev om vridbara fönster och uppmärksammade köparen på dessa brister. Och jag är övertygad att jag har ett stort stöd i detta från andra seriösa aktörer inom fönster branschen.

Man kan inte kalla en moped för en bil, för att väldigt gravt jämföra.

Jag förstår att Norrlandsimporten tillsammans med Container Rally inte gillar den verkliga nakna sanningen men det är precis vad det är, oavsett om man försöker blunda för den. Det är inte svartmålning. Jag som driver sajten gelki.com driver den i eget privata regi, och har gjort det sedan 1999. Och jag följer de lagar som jag måste följa som skribent. Norrlandsimportens och ContainerRallys oseriösa ohämmade falska vittnesbörd bör man med krafttag ta avstånd ifrån. Det ÄR inte förenligt med dagens öppna samhälle med så oprofessionellt beteende. Ett samhälle där informationsfrihet och öppenhet råder. Både positivt och negativt.

Norrlandsimporten och ContainerRally har systematiskt förvrängt fakta och sanning för ovetande konsumenter. Nedan ser du ännu ett bevis på hur Norrlandsimporten med sina egen skrivna historier om hur bra dem är. Forumet på http://bygglov.bloggo.nu/ Är fullständigt nedklottrad med meddelanden av Norrlandsimportens personal. Hur Norrlandsimporten och Container Rally själva hinner med detta är för mig en gåta. Men det är klart att man har tid att lägga dimridåer då det är billigare så än att erbjuda kunder riktiga produkter och kundservice som är värt namnet. Att Norrlandsimporten dessutom utger sig från att vara Byggahus.se forumets moderatorer är bara för beklämmande. Så här svarade ansvariga för byggahus.se

norrlandsimporten ljuger

Norrlandsimporten –Ta ert ansvar, och sluta sprida lögner om fakta som serverats mitt framför näsan. Bli bättre istället och lägg fokus på rätt sak.


05-05-2013, Norrlandsimporten, Spiskungen och Containerrally

Idag har jag fått ett samtal från en mycket orolig och ledsen före detta kund till Containerrally. Han ringde och tackade mig för att det finns eldsjälar som ställer sig på konsumentens sida. Han berättade sin historia om en pelletskamin han hade köpt av Norrlandsimporten. Pelletskaminen som det var något fel på har vid upprepande gånger haft förhöjd arbetstemperatur vilket resulterat i brandskador och brandutryckning i hans hus. Detta har han anmält och ärendet ligger nu hos en myndighet i avvaktan på beslut. Vi återkommer lite längre fram med utförliga bilder och bevis på hur Norrlandsimportens Containerrally samt Spiskungen (Norrlandsimportens webbplatser) gör mot sina kunder.


30-04-2013, Uppföljning på Norrlandsimportens och Container Rallys tidigare artikel:

Jodå, visst märker vi att det gungar i grunden för Norrlandsimporten. Nu pågår höga aktiviteter runt och kring Norrlandsimportens webbplatser. Man kan ploppa upp i ny designade webbplatser varje år men man kan inte fly från sina demoner. Snälla Norrlandsimporten. Ni måste ändra företagets organisation och bli professionellare internt. Inte genom att ”sminka” om webbplatserna. Och framförallt sluta upp med att ta andras bilder och ge klara och faktabaserade produktbeskrivningar. Ni kan börja med följande: Ett tips är att sluta upp med att kalla era pvc vridbara fönster just för ”vridbara”. Era ”vridbara” pvc fönster öppnas 80 grader och då är det INTE en vridbar. Det är en asiatisk/baltiskt variant på topp-hängt utåtgående pvc fönster med beslag, funkar kanon som källarfönster eller garagefönster. Hur hade ni tänkt er att köparen av ert ”vridbara” fönster ska kunna tvätta den om fönster monteras på övervåningen? Vridbart fönster är ett fönster som öppnas 170 grader. Denna rotation sker på utsidan och gör att man kan tvätta det yttre glaset från insidan, vilket är själva poängen med sådant fönster. Så gör om och gör rätt!

Företaget får naturligtvis sälja vad de vill till vilka priser de önskar men att försöka sälja Pvc fönster, när de själva inte ens vet vad de säljer och gör intrång i immaterialrätt är ju skamligt. Håll dig borta från deras fönster, och jag ska förklara varför!

Det hela började med att jag uppmärksammade att på deras sida fanns fler bilder som inte tillhörde Container Rally www.containerrally.se som ägs av Norrlandsimporten. Bland annat bilder som föreställer 3D modeller på pvc fönster på deras första sida, längst ner. Dessa bilder tillhör gissa vem? –Mig. Dessutom visar de helt felaktigt ett pvc fönster som inte är ett pvc fönster utan ett träfönster från annan träfönster leverantör. Alltså ren marknadsförings bedrägeri, samt stöld av andras bilder vilket strider mot upphovsrättslagarna. Intrång i immaterialrätt är en sak men att försöka sälja en produkt dem inte har en aning om är för mig tämligen oseriöst. Jag bestämde mig att ringa deras företag och fråga om pvc vridbara fönster de hade satt ut på sin hemsida.

Så här ser deras hemsida ut (Den kan ha ändrats efter att artikeln publicerats). Se den röd markering längst ner. Klicka på bilden för större bild. OBS! Norrlandsimporten kan ha tagit bort bilden sedan jag uppmärksammat deras "ofrivilliga lån" av min 3d bild..

Containerrally.se stöld av bild

 

Jag ringde upp ContainerRally deras Skåne nummer 070-7708646 men ingen svarade. Sedan försökte jag att ringa deras Smålandsnummer: 070-4299647 och där lyfte en säljare på luren. Jag berättade att jag var ute efter tio stycken pvc fönster vridbara och hade lite frågor kring detaljer om Pvc fönster vridbara.

Eftersom fönstren var så billiga som 1495 kronor per styck så antog jag att något inte stod rätt till, så jag var bara tvungen att undersöka detta närmare. Bakgrunden är den att det är ytterst ovanligt att det finns företag som har denna typ av pvc vridbar profil för sådan fantasi priser utan att jag lyfter på ögonbrynen och förundras över vad är det som sker här. Du som läsare bör känna till att en Pvc fönster som är vridbar endast används av De Nordiska länderna och finns inte i Europa. Och finns modellen i Europa så är det bara i ytterst små mängder. P.g.a detta är profilen tämligen dyr att tillverka eftersom efterfrågan är begränsad främst till Skandinavien. En vridbar fönster är ett fönster som roterar minst 170 grader, optimalt 180 grader. Jag ställde frågor kring måtten på profilen och ville gärna se en måttskiss på pvc vridbar fönster. Det enda svaret jag fick var att söka på google efter sökbenämning ”Roto fönster”. Jag visste mycket väl vad Roto var för något men bestämde mig ändå att Googla på det.

 

Roto fönster enligt containerrally.se
Vridbar Pvc fönster enligt Containerrally.se med Roto loggan. Roto är tyskt beslags producent. Fönster bilden är dock ett träfönster med dolda beslag från annan leverantör. Så här kommer ditt Pvc fönster INTE att se ut om du tror att det är det du beställer. Vilket man tror på deras hemsida eftersom bilden är placerad i direkt anslutning till storlekar och pris.

Klicka på fönstret för att se hur deras bild är placerad på containerrallys hemsida i jämförelsen med övrig text. OBS! informationen kan ha ändrats sedan artikeln publicerats.

 

Roto är ett beslags producent främst till Pvc fönster runt om i Europa. Visst har Roto även vanliga fönster men inte såg jag på deras tyska hemsida detta vridbara pvc fönster som bilden föreställer på deras hemsida. Container Rally har alltså till min förvåning placerat Roto Loggan på ett vridbar träfönster som de inte säljer och kallar detta fönster för pvc vridbar fönster. Alltså när ska skojeriet ta slut? Du som konsument har ingen aning om att just detta fönster är egentligen ett träfönster och tror istället att det är ett Pvc vridbar fönster. Jag tror inte att den tyska beslags producent skulle tycka det var okey att sätta sin logga på en ”Asien” produkt som i verkligheten är en Kina produkt som Container Rally påstår i sin pdf upplaga att deras vridbara pvc fönster är med ihop-kok av stulna bilder? Enligt korrespondans via epost har Daniel Olsson (VD) bekräftat att Norrlandsimporten fått all material från tillverkaren. Jag skulle snällt men bestämt be denna tillverkare att sluta upp med stölder av andras material. Tyvärr så gäller inte Kina lagar i Sverige för immaterialrätt, så det är slöseri med kraft.

Jag fortsatte att fråga säljaren om vad glaskassetten tillverkades till Pvc vridbara fönstret. Den tillverkades i tyskland enligt honom. Hmm. En ”Asien” producerad pvc vridbar fönster med tysk producerad glas? WTF? Och fönstret kostar 1495 kr? Man behöver inte vara Einstein för att fatta att det är okunskap, oseriösitet som ContainerRally ägnar sig åt. Okey. Sedan fortsatte jag fråga säljaren om att jag eventuellt behövde olika storlekar och kanske även köpa till en altandörr i samma profil. Det gick men att Container Rally inte hade uppdaterat sin hemsida ännu och visste ingenting om någonting. Nu började säljaren fatta misstankar om att jag inte var en kund utan en konkurrent. Jag förstår hans oro. Men konkurrent är jag inte. Jag råkar bara gilla pvc fönster och är insatt i den branschen. Dessutom vaktar jag mina bilder och texter NOGA!

Sedan blev allt bara Tyst! Säljaren från ContainerRally hade alltså slängt på luren och där stod jag med andra frågor. Jag hann inte ens säga att containerrally.se hade min 3d bild på sin hemsida. Detta beteende kära läsare är ett bevis för mig att du ska noga överväga att befatta dig med Container Rally eller Norrlandsimporten (samma företag men har www.Containerrally.se ). Jag vet att artikeln handlar om deras fönster och intrång i immaterialrätt men jag kan inte låta bli och undra hur det är ställt med andra av deras produkter som t.e.x Garageportar, Billyftar, Kabin Duschar, gymstationer, löpband, växthus, carports, Shimano cyklar, Markisser, 3 glas pvc fönster vridbara (vet vi ju redan), Solcells paket. e.t.c. Man kanske verkligen får det man betalar för?

Företagsuppgifter:

Norrlandsimporten AB (Startades 2005, registrerades som bolag: 2010)
Org. Nummer: 556834-9111
http://www.Norrlandsimporten.se/
Daniel Olsson (Ordinarie ledamot, Styrelseordförande VD )

STYRELSE OCH ANDRA BEFATTNINGAR
Lindell, Jenny Linda Marie (f. 1975), Ordinarie ledamot
Lindell, Ingrid Marie-Louise (f. 1957), Suppleant
Lindell, Peter (Säljare Nässjö)

Telefon: 0918-795152 (Norrland)
Telefon: 070-7708646 (Skåne)
Telefon: 070-4299647 (Småland)

Epost:
ekonomi@norrlandsimporten.se
butik@norrlandsimporten.se

ADRESS
SÄVENÄSVÄGEN 2, enligt hemsidan: http://www.containerrally.se Bäckgatan 4 (huvudbutiken).
930 61 Bastuträsk
Västerbottens län
Norrlandsimporten AB finns även i Norsjö, Hörby och har lager på kaminer i Asgård Danmark

Norrlandsimportens VD; Daniel Olsson är även VD för Norrlandslagret AB (Org. Nummer: 556841-8668) som har samma adressuppgifter som Norrlandsimporten AB. Och äger även ett passivt bolag Toy Boy som är en enskild firma sedan 1990.

eXTReMe Tracker