Kontakta mig


Pdf och Online Kataloger


Trycksaker / Pdf kataloger som gjorts i indesign. Det är ofta gjorda för att informera och inte som "fläskiga" annonser.


Elnordic Produktkatalog (81 sidor)

Gjord i Indesign och jag har använt mig av Indesigns fantastiska egenskaper som att kunna importera produkttext från Excel fil. Du gör en mall i indesign och importerar produkt data. Indesign skapar sedan så många sidor som du har rader i Excel filen. Mycket effektivt där det går att tillämpa. Extra roligt var det när en konkurrent gissade att katalogen kostade 50 000 SEK att producera. Vilket inte riktigt är sant. Förvisso kostar det att göra en frontbild men det är en helt annan femma.

OBS! Är inte aktuell och skall inte användas.
(Höger klicka och välj spara som)
Ladda ner elnordic produktkatalog (12 MB PDF)Fönster Fixarens Produktkatalog (71 sidor)

Fönster Fixarens produktkatalog är inte automatiserad via Indesign p.g.a. typen av data och information som katalogen har. Allt är manuellt gjort. En långkörare som man inte gör om varje dag.

(Höger klicka och välj spara som)
Ladda ner Fönster Fixarens Produktkatalog (25 MB PDF)


Bestjobb MLM katalog (36 sidor)

Varje MLM bolagens dröm är att ha en sådan fin utgåva på en komplett katalog för de i "teamet". Du får under inga omständigheter sprida informationen vidare i katalogen. Katalogen är skapad för att rekrytera nya medlemmar inom Agel MLM. Du som funderar på att bli medlem i MLM världen beakta att det är ytterst tids -resurs krävande och du måste ha mycket fritid för att lyckats. Dessutom ganska dyrt i initialskedet. Hamnar du dessutom i ett team som inte är Engagerade kommer du inte att lyckas att tjäna pengar. Jag jobbade inom MLM världen men var aldrig med i själva MLM businessen, utan som konstruktören bakom olika Team sammanslutnings funktioner. Som t.ex. mlmStore (försäljning av leads) och Bestjobb (rekrytering av team medlemmar till Bestjobb).

(Höger klicka och välj spara som)
Ladda ner bestjobb rekryteringskatalog (8 MB PDF)


MlmStore instruktionsmanual (4 sidor)

mlmstore hade en komplicerad försäljnings taktik. För att klargöra visa detaljer gjorde jag en manual. Snyggt designad tycker jag.

(Höger klicka och välj spara som)
Ladda ner Mlmstore instruktionsmanual (1 MB PDF)


Onzza Massagestol infoblad

(Höger klicka och välj spara som)
Ladda ner onzza massagestol infoblad (1 MB PDF)Det finns ett tiotal olika pdf:er till, men jag lägger inte ut dessa då ovanstående pdf:er visar de mesta.
eXTReMe Tracker