Kontakta mig


Arkiv

Köp dig länkkraft från Artikelkataloger

Att få en artikel publicerad på en artikelkatalog är ett bra och effektivit sätt att öka länkkraften till sin sida. Du skriver en artikel om ett valfritt ämne och postar den till administratören av sidan. Sedan är det upp till honom eller henne att avgöra om den är tillräckligt bra för att få vara med på sidan.

Men det är just detta som är artikelkatalogens svaghet.

För det första måste du skriva artikeln själv vilket inte är helt lätt. De som gör det från början tror ofta att det bara är att skriva en massa ord hur som helst – artikeln ska ju ändå i första hand bara läsas av Google. Men så fungerar det inte längre. De som har kataloger är noga med att innehållet är relevant, att det inte är kopierat och att det är bra skriver. Som ett exempel kan nämnas artikelkatalogen Hälsoartiklar, som är Sveriges största, där administratören endast publicerar 30 % av alla artiklar som kommer in. Med andra ord – man behöver vara duktig på att skriva. För det andra vet man inte alltid om texten blir publicerad. Katalogen kan vara temporärt nere, den som driver den kan slutat att jobba med den eller så anser admin att texten är för dålig. Det finns alltså flera orsaker till att du kan råka skriva texter som inte blir publicerade. Med andra ord – det finns en risk att du slänger bort din tid.

Lösningen?

Ett alternativ är att använda sig av de artikelkataloger som erbjuder skriv- och publiceringshjälp. En av dessa är northerngalactic.com som är en mycket enkel artikelkatalog. De som vill vara med beställer en artikel utifrån tema, längd och nyckelord. Sedan blir den publicerad efter några dagar. Fördelen är att du aldrig behöver skriva den själv, du behöver aldrig vara orolig för att den inte ska bli publicerad och du behöver dessutom aldrig vänta mer än tre dagar. Jämför gärna det mot de kataloger där du kan få vänta i tre veckor för att sedan få svaret ”din artikel får inte bli publicerad”.

eXTReMe Tracker